aktører på nett

Tråd i 'Bonusfeber Lounge' startet av RoadKing, 18. juni 2015.

 1. RoadKing

  RoadKing Senior Medlem

  Innlegg:
  3,370
  Likes mottatt:
  2,842
  Bonuspoeng:
  113
  En for meg ny aktør på flybilletter er dukket opp: FlightFinder.no

  Noen som har erfaringer med denne?
   
 2. chrisbu

  chrisbu Senior Medlem

  Innlegg:
  636
  Likes mottatt:
  486
  Bonuspoeng:
  63
  Sett denne jeg og, men har ikke bestilt fra dem.

  Sikkert eid av en eller annen av de andre, føler halvparten av disse online booking sidene eier den andre halvparten, slik at konkurransen ikke er så stor så man skulle tro.
   
 3. Travellingalf

  Travellingalf Ut på tur - aldri sur InsideFlyer Ambassadør

  Innlegg:
  2,719
  Likes mottatt:
  2,772
  Bonuspoeng:
  113
  Har ikke prøvd de selv (enda), men det ser i alle fall ganske seriøst ut. Hadde jeg funnet den billigste billetten der den neste gangen jeg skal ut på privat tur så hadde jeg nok ikke vært bekymret for å booke der. Fra hjemmesiden:

  Om Flightfinder
  Flightfinder.no er et nordisk nettreisebyrå med fokus på formidling av markedets beste og rimeligste flyreiser. På vår nettside finner du raskt og enkelt flyreiser som passer for dine behov: billigst, raskest osv. avhengig av hvilke ønsker du har når det gjelder pris og flytider, eller en kombinasjon av begge. Vi er en del av Flygpoolen AB, med hovedkontor i sentrum av Stockholm. Gjennom morselskapet har Flightfinder de beste avtalene på flybilletter med alle store flyselskaper, samt konkurransedyktige priser på hoteller og leiebiler over hele verden.

  Som passasjer hos Flightfinder kan du føle deg trygg – vi har nemlig stilt statlig reisegaranti til det svenske Kammarkollegiet og innehar fullstendige IATA-rettigheter til å utstede reisedokumenter. Vi benytter dessuten betalingsløsninger via DIBS og de fleste storbanker med høyeste sikkerhet.

  Flightfinder drives av Flygpoolen AB med hovedkontor i Stockholm og har en årlig omsetning på rundt 800 MSEK per år. Hvert år reiser ca. 200 000 passasjerer med oss. Flygpoolen AB er på sin side en del av det italienske reisebyråkonsernet Uvet, med base i Milano. Uvet er det ledende reisebyrået i Italia, med en omsetning på over 20 milliarder kroner per år.
   
  RoadKing liker dette

Del denne siden