Bestille en bonusbillett og en vanlig billett

Tråd i 'Bonushjelp' startet av kjeid, 14. nov 2018.

 1. kjeid

  kjeid Once you go C...

  Innlegg:
  22
  Likes mottatt:
  11
  Bonuspoeng:
  3
  Hei,

  vurderer å bestille en bonusbillett og en vanlig billett i biz til Singapore. Er det mulig å koble disse billettene sammen, og har det i hele tatt noe for seg?

  Hvordan er i så fall beste fremgangsmåte? Finne ledige og ringe inn, eller bestille bonusbilletten først, deretter "kronebilletten", så til slutt sende en henvendelse?
   
 2. TravelManBiz

  TravelManBiz Senior Medlem

  Innlegg:
  832
  Likes mottatt:
  1,880
  Bonuspoeng:
  93
  Hvis både vanlig billett og bonus billett er i C, hva er da poenget med å koble dem? Uansett så tror jeg ikke *A har noe opplegg for å koble billetter. Hadde du flydd med BA og med Gull status kunne du gjort dette.
   
  kjeid liker dette
 3. kjeid

  kjeid Once you go C...

  Innlegg:
  22
  Likes mottatt:
  11
  Bonuspoeng:
  3
  Hovedgrunnen for å koble de sammen, tenkte jeg var ved f.eks. forsinkelse, at man da får booket samme rute videre. Men det er de kanskje behjelpelige med uansett?
   
 4. Insomnia4u

  Insomnia4u Veteran

  Innlegg:
  1,746
  Likes mottatt:
  1,268
  Bonuspoeng:
  113
  Ring inn, de kan gjøre en notis og lenke bookingene slik at du ved irr-ops har bedre argumenter. Det skal tas hensyn til da, selv om det virker som at roboter gjør noe av arbeidet.

  Det går dessverre ikke å slå sammen to PNR til én. Usikker på om det går an å gjøre ved bestilling når man kombinerer award og vanlig billett, SAS har jo ulike avdelinger for dette. Om du finner en dyktig agent kan de kanskje trylle litt :)
   
  Last edited: 15. nov 2018
  kjeid liker dette

Del denne siden