Business-lounger på den nye flyplassen i Doha

Tråd i 'Øvrige flyselskap' startet av Henning, 05. juni 2014.

 1. Henning

  Henning co-founder

  Innlegg:
  2,917
  Likes mottatt:
  1,844
  Bonuspoeng:
  113
  Vi har fått følgende spørsmål på vår Facebook-side:

  Er det noen her som har kunnskap om dette?
   
 2. Bjørn Helge

  Bjørn Helge Senior Medlem

  Innlegg:
  823
  Likes mottatt:
  570
  Bonuspoeng:
  93
  Businessreisende uten status får ikke loungetilgang, men tilbud om enten poeng i Qatars FF-program eller en taxfree-voucher som kompensasjon. Summene jeg har sett har variert, har sett både 5 000 og 10 000 poeng bli nevnt, og 150-200 QAR. Hvis man er oneworld Sapphire eller Emerald kommer man inn i midlertidig C/F-lounge uavhengig av kabinklasse.

  Merk at det blir praktisert veldig inkonsekvent. Noen får ingenting, noen får både voucher og miles, og noen har til og med fått loungetilgang og kompensasjon for manglende lounge.

  Her er en fersk rapport, med bilder fra terminalen og loungene: http://www.flyertalk.com/forum/trip...n-hub-hamad-international-doha-doh-dxb-f.html
   
  tommy777, SASDC8 and Henning like this.
 3. LN-TKP

  LN-TKP Medlem

  Innlegg:
  63
  Likes mottatt:
  61
  Bonuspoeng:
  18
  Loungene var fortsatt ikke ferdige når vi var igjennom DOH på mandags kveld. Som statusløse Businesspassasjerer fikk vi 300 QAR pr pers. (+ 10 000 Qatar poeng om man var medlem der)

  På vei ned i starten av juli fikk vi tilgang til loungen da det ikke var så mye trafikk på det tidspunktet vi reiste. Loungen var ikke noe å hoppe i taket av, dermed vil jeg si at vi hadde fått mer valuta for pengene om vi hadde fått tax free gavekort istendenfor.

  Ett annet paradoks er at du får ikke tak i alkohol til øyeblikkelig konsum på flyplassen når det er ramadan (gjelder også pre departure QR fra DOH), men tax free butikkene bugner av alkohol som man kan få kjøpt med seg...
   
 4. Bizflyer

  Bizflyer Veteran

  Innlegg:
  3,818
  Likes mottatt:
  3,024
  Bonuspoeng:
  113
  Hadde en kamerat som mellomlandet i Doha i månedsskiftet juni/juli. Han var på DM billett og fikk ikke adgang på vei ut, men klarte å krangle seg til det på returen da han hadde 9 timer mellom flightene og de ikke ville skaffe ham hotell.

  Dette er utrolig dårlig av Qatar at de ikke har ordnet opp i dette. Forstår at dette er til stor irritasjon for deres passasjerer.
   
 5. Good2go

  Good2go Medlem

  Innlegg:
  79
  Likes mottatt:
  178
  Bonuspoeng:
  33
  Hei,

  Jeg fikk 10 000 poeng men når vi kom til Doha fikk vi likevel adgang til den midlertidige loungen.

  OG på tur hjem fikk vi gratis hotell:)

  Reiste business og hadde over 10 timer til flighten.

  Anbefaler QA:)
   
  Henning liker dette

Del denne siden