Første kvelden etter at me hadde fått oss litt vin og sprudlande i loungen så besøkte me ein japansk pop up restaurant.
Dei heldt til i lokala der me hadde frokost.
Menyen såg slik ut.:
View attachment 52692
View attachment 52693
Me gjekk for Edamame til forrett, første gong eg har fått dei servert slik. Normalt må ein tygge dei ut sjølv. God trøffelolje, men kanskje ikkje så spennande....
View attachment 52695
Så gjekk me for Wagyu Don, stekt medium-rare anbefalt av kokken. Dette var knall godt men det var ikkje rare porsjonen, kunne lett ha vore 50% meir. Vertfall 20-30% viss ein skal ha dessert. Dette fekk dei også tilbakemelding om, dei var veldig til og spørje kva vi meinte.
View attachment 52694
Så til desserten, Ishi Zen.
Eg klarar heilt ærleg ikkje og forklare alt på godt norsk. Men eg kan fortelje ein ting, den grønne hatten var ein eksplosjon av smakar! Heilt fantastisk, noko av det beste eg har fått av dessert. Namnam.
View attachment 52696
Til maten så hadde me Malbec, sto ikkje i menyen men det fiksa dei for oss.
Nøgd fornøgd med måltidet, men kunne vore meire mat. Men me hadde jau fortsatt litt snacks på rommet som sto der når me sjekka inn.
Vis alt...