Finnair introduserer Sky Bistro

Tråd i 'Nyheter' startet av KristianSk, 13. nov 2014.

 1. KristianSk

  KristianSk Senior Medlem

  Innlegg:
  1,561
  Likes mottatt:
  1,637
  Bonuspoeng:
  113
  http://bonusfeber.no/finnair-introduserer-sky-bistro/

  Jeg er naturlig skeptisk til flotte navn som "Sky Bistro" og "Our Café", men om produktet er bra så har jeg i utgangspunktet ikke noe imot å betale for mat ombord.
  Riktignok eliminerer det flyvertinnenes evne til å selv bedømme at du trenger 2 GinTonics og et glass vin, men det er vel den veien det går.
   
  tommy777 liker dette
 2. tommy777

  tommy777 founder Offisiell Representant Admin

  Innlegg:
  4,738
  Likes mottatt:
  6,356
  Bonuspoeng:
  113
  Hehe.. Tror det skal mye til før du blir nektet servering hos Finnair ;) Du har jo måttet betale for alkohol på shorthaul også der en stund allerede.

  Jeg hadde møter med Finnair på forrige fredag og var utrolig imponert over hvor mye forarbeide og research de har gjort. Menyen er jo veldig stor og utvalget utmerket. Som du ser på menyen, skifter de ut Sandwichene en gang i måneden, noe som virkelig er å ta de frekvente reisende på alvor.

  http://epaper.hansaprint.fi/finnair/FINNAIR14_10/#8

  Jeg smakte selvsagt på maten på bakken og reiste i Business, men jeg brukte hele Helsinki til Milano flighten som min egen lille survey ;) Flyvertinnene kunne melde at konseptet var tatt imot meget positivt, favorittenen var Fresh Platters og kylling i grønn karri som ble utsolgt etter rundt 70% av Economy og folk digget den retten skikkelig.

  Og at de i tillegg serverer skikkelig Champers, ikke musserende 2 buck chuck er jo outstanding.

  Så blæh at dette er livets harde realiteter i flybransjen men two thumbs waaaay up til Finnair for at de mekker noe folk virkelig vil ha.
   
  KristianSk liker dette

Del denne siden