Savner enda dessertvognen på Joël Robuchon Las Vegas. Mine valg av ca 45 mulige. Presentasjonen tok sikkert 5 min
Jonathan Grill på Hotell Britannia https://britannia.no/mat-og-drikke/jonathan-grill-2 Grill din egen mat ..helt fantastisk mat
Walaker Hotell, Norges eldste hotell .. Solvorn i Lusterfjorden. For de som ikke har vært der: Få fingeren ut! Fredagens meny: Andebrystet Lørdagens meny: Lam fra Lambhaug
Ryddig! Ut i fra tidspunktet ser det ut som en tung lunch, og regner med at beløpet reflekterer max 2 flasker(?)
Bra! Vi nordmenn er generelt altfor snille og tipser i vei selv om servicen har vært dårlig. Gi heller rikelig til de som virkelig fortjener det.
Om man nå ser på kronebeløpet så synes jo jeg det burde være en ok tips. Jeg tenker at jo høyere beløp på regningen, jo lavere prosentvis tips. Har ved et par anledninger, ved kundemiddager på jobben, betalt regninger på opptil 40.000 kroner med mitt kredittkort. Da synes ikke jeg det er vettugt å gi 10% tips.
Jeg tipser nesten aldri. Kun når servicen er utover forventet kommer tips, eller om den har vært ræva legger jeg på 1kr bare for å understreke misnøyen. "Fattigfolket"...
.... det er vel bortimot en dobling av timelønnen ... ikke sikkert han/hun jobbet mye for de 250kr ...
Bør vel ta seg en tur på Re-Naa snart igjen ... https://www.godt.no/aktuelt/i/7Kl8jV/dansk-heder-til-restaurant-re-naa