God fre....onsdag

Tråd i 'Bonusfeber Lounge' startet av EB, 30. april 2014.

 1. EB

  EB Forum Kaptein

  Innlegg:
  753
  Likes mottatt:
  431
  Bonuspoeng:
  63
  God morgen fra Aker Brygge. Definitivt fredagsfølelse på en onsdag - digger Norge på denen tiden av året:) Nå venter et møte i kaffebaren før dagen går med til diverse møter fra Fornebu til Oslo S. I kveld skal vi endelig på fest i en av leilighetene i Barcode - gleder meg til å se byen fra en ny vinkel.

  Enjoy!
   
 2. PCR

  PCR Senior Medlem

  Innlegg:
  556
  Likes mottatt:
  664
  Bonuspoeng:
  93
  God morgon från den Belägrade staden Uppsala

  Om någon undrar vad det betyder så googla på "Valborg i Uppsala". Av denna anledning håller jag mig hemma idag men i kväll blir det nog att kika på en eld eller två. Liten svipptur till OSL nästa helg är också bokad. Skall väl försöka bli färdig med min Visumansökan till Kina idag också. Ha en härlig första fredag denna vecka ;)
   
 3. TOS_EBG

  TOS_EBG Lost in Space (and currently EBD) InsideFlyer Ambassadør

  Innlegg:
  428
  Likes mottatt:
  390
  Bonuspoeng:
  63
  Ka f... sol og blå himmel ute?? Trodde det var meldt snøbyger idag? Jo det er forresten nesten 2 grader ute, men sol - du verden!

  Kanskje kroppen slutter med 4 ukers hostinga snart, det virker som det er litt bedring de siste dagene. Spennende dager på jobb med et prosjekt med ESA/Verdensbanken på gang som kanskje gir noen turer til Vest Afrika for å "krige" mot tjuvfiskere.

  Med 1. mai i morgen kan man kanskje vurdere å få sommerdekkene på bilen dersom siste rest av snø og is utenfor garasjen smelter vekk.

  PS til Ida, det er ganske lett å installere norsk tastatur ( i windows i hvert fall), gå til språkinnstillinger (venstre alt + skift for å skifte inndatavalg når du har flere tastatur innstallert). Så slipper vi denne svorskingen din ;)
   
  tommy777 and SASDC8 like this.
 4. Bizflyer

  Bizflyer Senior Medlem

  Innlegg:
  3,795
  Likes mottatt:
  2,926
  Bonuspoeng:
  113
  God morgen fra det Sørlandske.

  Sola skinner i dag også, men temperaturen har falt til rett over 10 grader, og det skal visst ikke bli særlig varmere i dag heller.
  Kontordag i dag, men har lagt en god flaske riesling i kjøleskapet og har planer om å kjøpe meg noen reker til kvelden. Blir så fint atte.

  Og i morgen håper jeg at jeg kan sove leeeeeeenge....

  Hilsen
  Trøttheimsmoen
   
 5. Ida

  Ida Spoiler mixer

  Innlegg:
  3,422
  Likes mottatt:
  2,886
  Bonuspoeng:
  113
  Men jag har Linux :( Jeg får google det, har plagdes i 3 uker med skjermdriver og programinstallering, men kom endelig i mål på mandag.
  (på jobb altså, hjemme er jeg enda norsk med apple :D )

  Grattis med sol forresten!

  Vel inne i nyleiligheta, første natt overstått. Fornøyd, men jeg irriterer meg over en strømlyd/dur som kommer fra et eller annet sted. Dagens prosjekt blir å kartlegge om det er noe vi står for, eller om det kommer utenifra. Vet ikke helt hva jeg gjør om jeg skal bo med strømdur på soverommet framover, og ikke kan gjøre noe med det. Har irritert meg allerede. Gah :p
   
 6. LN-FHU

  LN-FHU Freaked out member InsideFlyer Ambassadør

  Innlegg:
  2,507
  Likes mottatt:
  2,351
  Bonuspoeng:
  113
  Goooo formiddag fra Trondheim
  Snøen til TOS_EBG har vi fått her nede i Trondheim idag , men jeg hadde heller sett at den holdt seg i Tromsø.....:p
  Siste dag i mnd idag, og det jobbes hardt med måneds- og tertialavslutning.
  Dere får fortsatt ha en dag uten snø... *GRMPF* :rolleyes:
   
 7. SASDC8

  SASDC8 Senior Medlem

  Innlegg:
  1,329
  Likes mottatt:
  1,150
  Bonuspoeng:
  113
  God formidag fra Bodø.

  Her snør det nå så inn i helvete (unnskyld språkbruken, men føler det er på sin plass), og den legger seg på bakken. Skal i følge spådamene/mennene hos Yr og Storm fortsette silk hele helgen. Glad for at bilen ennå har vinterdekk og at Duactien ennå er på vinterlagring. Ingen spor av vår her for å si det sånn.

  @TOS_EBG : Hosten høre kjent ut tok drøyt 5 uke før jeg ble kvitt min. PS: du kan komme å hente snøen din når som helst..

  Jaja, da er det vel bare å drikke seg varm denne langhelga da ;)
   
 8. Fnate

  Fnate Halvstudert Røver

  Innlegg:
  3,558
  Likes mottatt:
  6,488
  Bonuspoeng:
  113
  Men du da... Du må jo ikke ha Linux. En ting er å ville customize ALT på en datamaskin, men noe annet er å dælje seg i hodet med en frossen pingvin. ;) Du vet det finnes noe midt imellom Pingvin og Eple. Noe som virker uten å være stengt som Fort Knox. Grunnleggeren er til og med en filantrop som tror på en bedre verden og er skikkelig negativ til Aids og Polio og sånt.

  God formiddag fra Gaustad. Sandpapir på øya og litt månedsavslutning er vel stort sett det som foregår her. Ha en fin dag.
   
 9. Ida

  Ida Spoiler mixer

  Innlegg:
  3,422
  Likes mottatt:
  2,886
  Bonuspoeng:
  113
  Try telling that to the academics :( Programmene jeg bruker på jobb er linux-baserte, virker som de har en slags fetish for linux på jobb. Folk knotrer i veg i terminalen som om de ikke har gjort annet hele livet deres, mens jeg sitter som en katt i en fiskebolle og klasker poten rundt "er det sånn jeg går opp en mappe? mkdir? cd .. ? hvordan åpner jeg et program? åja, jeg bare skriver det inn? men Claritas kommer bare som undefined! åja, jeg må skrive det som claritas. okei. hvor er jeg egentlig nå?" :confused: Men det går seg vel til. Learning by doing, etc etc.

  Noe annet jeg ikke forstår helt, er hvorfor jeg er så forkjøla! Snørra renner, øynene klør, kan det virkelig være at jeg som ikke har vært allergisk på flere herrans år faktisk har et lite allergiutbrudd nå?! Det må jo være noe helt avsindig med pollen i lufta, det er minst 10-15 år siden sist jeg var allergisk. Skikkelig slapp og tafatt er man også. Morsomt når kjøkkenet er pakket i esker og helst skulle vært pakket ut til mannen kommer hjem om et par timer. *gjesp*

  Tror jeg trøkker litt til på nett. Føles så mye bedre. Har satt opp herr Bose pc-høyttalere som erstatning for en eller annen forsterker samboern har snakka om han skulle kjøpt seg lenge. Spent på når den kommer i hus, står to høyttalere på hver side av tv'n og ser pene ut :p
   
 10. Fnate

  Fnate Halvstudert Røver

  Innlegg:
  3,558
  Likes mottatt:
  6,488
  Bonuspoeng:
  113
  Velkommen i klubben... Jeg har kjøpt alle dataprogrammene jeg bruker av egen lomme for å slippe Open Office, Filofax som kalender (!!!!!) og et Thunderbird epost program som sluttet å bli supportert i april 2006.
   
 11. LN-MOW

  LN-MOW Chattahoochee - eller 'Han Som Klapper Fly'

  Innlegg:
  1,452
  Likes mottatt:
  1,520
  Bonuspoeng:
  113
  Rolodex, Eudora og Netscape ruler! Fungerer glimrende med Widows 3.11 som vi bruker i WIAS. Kom ikke og si at flybransjen ikke er i forkant av den teknologiske utviklingen !!! :up:

  Ida - det der høres ut som pollenallergi .. har en i huset som går igjennom det samme hver vår. Test ut allergimedisinene .. virkningen er svært individuell. Det som virker hos noen virker ikke på andre ...

  Her nord for verdens travleste flyplass ser det ut som at vi er igjennom det verste for nå .. fortsatt skyet og det ventes muligens litt mer torden og nedbør, men fra i ettermiddag skal det bli sol og fint igjen. Har så smått begynt å se på muligheten for en liten tur til Mosjøen for å kjøle meg ned i juni. Ser allerede nå at det kan bli en utfordring, men kanskje Bongos Tryllereiser blir løsningen.
   
 12. AndersB

  AndersB Reisende

  Innlegg:
  1,883
  Likes mottatt:
  1,035
  Bonuspoeng:
  113
  God ettermiddag, det er minihelg i morgen, men må en tur på jobb igjen på fredag. Kanskje det blir en kort og god fredag.

  Mens noen av oss andre har droppet å kjøpe og installere ting i noen år. GMail og slike webbaserte ting funker brillefint på de fleste platformer
   

Del denne siden