God lørdag formiddag

Tråd i 'Bonusfeber Lounge' startet av stensth, 01. okt 2016.

 1. stensth

  stensth Senior Medlem

  Innlegg:
  300
  Likes mottatt:
  366
  Bonuspoeng:
  63
  Siden det er tåg streik fortsatt så fikk jeg dama til å kjøre meg til OSL idag. :)
  Nedturen ble at jeg måtte betale et besøk på Bikuben for hun. (Scrap bokking) for dem som er nysgjerrige ;-)
  Ikke nok med at hun fikk kjøre bilen min heller!
   
 2. Wiolenze

  Wiolenze Senior Medlem

  Innlegg:
  880
  Likes mottatt:
  634
  Bonuspoeng:
  93
  Lørdagen er fin den. Byttet fra HI på Mai Khao til Hilton Karon i Phuket. Diamond ble ikke gjenkjent når vi sjekket inn med en lærling, ganske så frekk til å være fersk faktisk. Spurte om de hadde separat innsjekk for Diamond, og damen ved siden snappet opp at kunden ikke var helt fornøyd. Dobbel upgrade til Deluxe Suite, men desverre ikke av de med jacuzzi på terrassen. Uansett OK fornøyd. Panorama lounge gikk helt fint, litt rart at ikke Asia hadde egen regel med å nekte adgang
  Nyt dagen folkens, det er helg
   
  geddi and Travellingalf like this.
 3. holmen

  holmen "Ung" og "lovende"

  Innlegg:
  2,388
  Likes mottatt:
  2,711
  Bonuspoeng:
  113
  Har ankommet Syden med Thomas Cook, flyet var overraskende bra. Flott service, og greit med plass. Men jeg tror ikke charter er noe for meg :confused:
   
 4. LN-FHU

  LN-FHU Freaked out member InsideFlyer Ambassadør

  Innlegg:
  2,533
  Likes mottatt:
  2,397
  Bonuspoeng:
  113
  God kveld fra Trondheim
  Venter på en kompis som skal hjelpe med å gjøre flere flasker klare for en ny runde med øl-brygging. Da må de gamle tømmes.....:):)
  Vært en kjapp tur over fjorden og møte med annen entreprenør for innhenting av nytt tilbud. Der ble det også servert hjemmelaget løk-suppe, så god og mett ble man.

  Ha en fortsatt fortreffelig lørdag ;):D
   
  geddi, RoadKing and Travellingalf like this.
 5. Travellingalf

  Travellingalf Ut på tur - aldri sur InsideFlyer Ambassadør

  Innlegg:
  4,095
  Likes mottatt:
  5,217
  Bonuspoeng:
  113
  Her var det rolig i dag!

  I motsetning til dere som er ute og farter så sitter jeg fremdeles her på stålholmen ute i havet. Men heldigvis langt bedre vær i dag og da er alt så mye hyggeligere. I morgen tidlig skal vi etter planen tenne flammen og det bruker alltid å være litt spesielt. Så spørs det bare om måkene er på vår side (ja, det kan kun være maks x antall måker i nærheten av riggen når vi fyrer opp flammen) og så vil tiden vise hvor stort dette funnet egentlig er.

  Ha en fortsatt fin og måkefri helg!
   
 6. kiev

  kiev Ex Spært

  Innlegg:
  678
  Likes mottatt:
  1,798
  Bonuspoeng:
  93
  God søndags morgen fra Auckland. Burde kanskje startet egen tråd, men det er visstnok ufint så lenge klokken ikke har rundet midnatt hjemme på berget.
  Skal snart på dagens møter (her bryr man seg ikke om helg og slikt...), men først en mikro-report så de som skal nedover hit på poengsanking har noe å tygge på:
  TRD-CPH sete 2a med Widerøe. Helt greit med turboprop så lenge QC35 har strøm, men den mellomlandingen på sørlandet kunne jeg gjerne være foruten. Bra mat forresten - nesten som i gamle dager på SAS.
  CPH-SIN sete 14a på en sliten gammel Singspore Airlines trippel-7. Begynner å bli vant med de setene nå, og madrassen gjør at man ligger OK. Men fortsatt noe uvant å ligge på skrå og stappe føttene inn i et lite hull bortmed vinduet. Hadde man enda kunnet trykke pedalene helt ut i friskluften utenfor så kanskje...
  Service, mat og champagne helt som normalt. Bra service.
  SIN-AKL sete 3a med Air New Zealand i en 787-900. Setekonfigurasjonen ser bra ut på seatguru med bare tre rader i biz, men virkeligheten er ikke så bra. Ganske smale båser som står veldig i vinkel - man sitter i praksis på tvers av flyretningen. Dog veldig god service, god mat og rikelig drikke.
  Hilton Auckland: som Diamant ble jeg puttet i topp etasjen. Veranda med utsikt til containerhavna hvor Wilhelmsen holder på å losse noen tusen biler. Men de har ikke lounge!!! I stedet fikk jeg en hel bok med vouchere for baren, så skal nok overleve. Drittvær denne uken - ikke særlig vårstemning enda.
  Beklager - allerede langt over normen for innlegg på dag-tråden. Men jeg har da aldri brydd meg med slike ting som topic og tråd-normer ;)
  Ha en fin helg!
   
  Upsaker, Travellingalf, geddi and 6 others like this.
 7. RoadKing

  RoadKing Senior Medlem

  Innlegg:
  6,219
  Likes mottatt:
  6,755
  Bonuspoeng:
  113
  Får Diamond voucher når de ikke har lounge? :eek:
   
  kiev liker dette
 8. kiev

  kiev Ex Spært

  Innlegg:
  678
  Likes mottatt:
  1,798
  Bonuspoeng:
  93
  Ja, det skjer vel I halvparten av tilfellene utenfor USA, men har aldri hendt i Mikke-Mus-land.
  Jeg er egentlig godt fornøyd med Hilton-kjeden utenfor USA.
  I Junaiten kan du derimot bare glemme Hilton. Stort sett bare dårlige properties. Eller kanskje jeg bare har vært uheldig? Alle sjuogførti gangene?
  OK da, resortene der borte kan være helt OK, men da hjelper ikke HH Diamond noe som helst. Man får i høyden en flaske vann ved innsjekk ved å vise frem kortet. De er mye mer opptatt med å selge deg timeshare.
   
  RoadKing, Wiolenze and geddi like this.

Del denne siden