God tirsdag

Tråd i 'InsideFlyer Lounge' startet av AcroN, 05. mai 2015.

 1. AcroN

  AcroN Medlem

  Innlegg:
  146
  Likes mottatt:
  97
  Bonuspoeng:
  28
  God tirsdag fra Kongsberg. Grått og kjedelig ute her i dag, og gradestokken viser -1. Nå blir det morgentur med bikkja, også få rota seg bort på jobb.

  Ha en fin dag :)
   
 2. EB

  EB Forum Kaptein

  Innlegg:
  753
  Likes mottatt:
  434
  Bonuspoeng:
  63
  Ukens beste tirsdag er åpnet:) Nå en rask tur innom bryggekontoret før ferden går til metropolen Hønefoss (stedet har jo egen flyplass) Ha en bra tirsdag - måtte den bli tørrere enn gårsdagen.
   
 3. Travelmate

  Travelmate Guest

  Ser fram til en eksotisk morgen på sete 1c Bergen -Stavanger med Norwegian. Det beste med denne turen er vel fast track på Flesland :). God tirsdag!
   
  tommy777 liker dette
 4. Bizflyer

  Bizflyer Veteran

  Innlegg:
  3,794
  Likes mottatt:
  2,926
  Bonuspoeng:
  113
  Skal si folk er tidlig igang her.....
  God morgen fra det Sørlandske forresten.
  Her meldes det om grått men tørt vær. Foreløpig. For i henhold til meteorolygen skal det komme STORE nedbørmengder i løpet av ettermidagen. Vi snakker nummeret før syndefloden. Og oppjusterer de nå, må jeg nok se å bygge meg en ark.....
  Er det rart jeg drikker??
   
 5. LN-MOW

  LN-MOW Chattahoochee - eller 'Han Som Klapper Fly'

  Innlegg:
  1,462
  Likes mottatt:
  1,551
  Bonuspoeng:
  113
  Nydelig dag her i vestsørøst, hvor sommeren ser ut til å ha kommet for godt. Met'en sier go'vær den neste uka, hvilket trolig betyr fare for litt uanmeldte ettermiddagsbyger m/torden .... Lummert er det ihvertfall.

  Guttungen har sin siste 'vanlige' skoledag i dag før dimmitering fra High School. Lommeboka er i beredskap for college de neste fire årene .... God grunn til å drikke.
   
  AcroN liker dette
 6. tommy777

  tommy777 Founder

  Innlegg:
  4,758
  Likes mottatt:
  6,445
  Bonuspoeng:
  183
  God morgen fra Chicago. Litt småyr i luften og ikke akkurat varmt med kun 10 grader på morran, men i morgen er vi tilbake på 20 tallet med sol, hele 29 grader og sol meldt torsdag.

  Siste finpussen på megado er tilnærmet i mål, de som skal på tur har litt av ett program å se frem til. En sikker vinner. ;)

  Ha en fin tirsdag!
   
  Travellingalf and AcroN like this.

Del denne siden