God torsdag morgen

Tråd i 'Bonusfeber Lounge' startet av EB, 09. okt 2014.

 1. EB

  EB Forum Kaptein

  Innlegg:
  753
  Likes mottatt:
  431
  Bonuspoeng:
  63
  God morgen fra København og Skt Petri. Ut på en treningsøkt før morgenmad og en dag på vårt danske kontor. Kundemiddag i kveld. Ha en dejlig dag!
   
 2. SASDC8

  SASDC8 Senior Medlem

  Innlegg:
  1,329
  Likes mottatt:
  1,150
  Bonuspoeng:
  113
  Morgen fra Bodø!

  Ekstrem vakker soloppgang ute nå, så en fryd å kjøre Ducati til jobb i den :) Siste dag denne uken med opplæring i nytt system, før jeg tenker det blir tidlig helg rundt klokken 1530 i dag :)

  Ha en vakker torsdag!
   
 3. Bizflyer

  Bizflyer Senior Medlem

  Innlegg:
  3,795
  Likes mottatt:
  2,926
  Bonuspoeng:
  113
  Mårnings fra det Sørlandske!
  Må bare konstatere at Sørlandet er nyvasket denne morgenen. Det høljet ned i natt, men så lenge det kommer om natten og ikke som snø, er det helt greit.

  Gikk på kontoret i dag siden Norsk Tipping gjorde en feil i trekningen i går så de 162 millionene ble ikke mine denne uka. Men kan jo like gjerne ta dem neste uke. Da har de sikkert vokst litt til.

  Forøvrig kan det informeres om at tirsdag kveld landet en Airbus 380 fra Emirates for første gang i Manila. Samtidig flyttet Emirates over til den nye terminal 3. Første flighten hadde filippinsk kaptein og til og med den filippinske presidenten hadde møtt frem for å ønske velkommen. Så det var nok stor stas i den gården.

  For de som måtte være interessert: http://www.mb.com.ph/nice-landing-at-naia-for-first-filipino-captain-of-emirates-a380/

  Fortsatt brillefin torsdag ønskes.
   
 4. Henning

  Henning co-founder Offisiell Representant Admin

  Innlegg:
  2,919
  Likes mottatt:
  1,818
  Bonuspoeng:
  113
  Regn i Oslo, men fikk to nye bonuskort i posten i dag, og en bonussjekk fra Trumf på 450 kr. :)
   

  Attached Files:

 5. Islending

  Islending Senior Medlem

  Innlegg:
  567
  Likes mottatt:
  495
  Bonuspoeng:
  63
  Ida and Fnate like this.
 6. Ida

  Ida Spoiler mixer

  Innlegg:
  3,422
  Likes mottatt:
  2,886
  Bonuspoeng:
  113
  Hehe, fikk også topp-bonus hos air berlin for 2 uker siden. Makan til mas fra de, fått brev fra heinemann og hele gjengen - men enda ikke fått inn ett eneste ekstra bonuspoeng utover de 500 i innmeldingsbonus fra air berlin. Ikke at jeg har det fryktelig travelt med å få de inn, men det drøyer gett.

  Nuvel. Lunchtime. Drømmer om å gjøre noe annet enn å føle meg uadekvat og ikke-god-nok på jobb. Men det går vel over en eller annen gang :p
   
 7. tommy777

  tommy777 founder Offisiell Representant Admin

  Innlegg:
  4,738
  Likes mottatt:
  6,356
  Bonuspoeng:
  113
  God morgen fra Chicago. Travel morgen, men nå blir det en 10 minutters breather med Henning til Houston før den første telcoen av mange starter.

  Kjør på!
   
  Fnate liker dette
 8. Fnate

  Fnate Halvstudert Røver

  Innlegg:
  3,558
  Likes mottatt:
  6,488
  Bonuspoeng:
  113
  God morgen fra Denver. Sov bra lenge idag (hadde litt forkjølelse i kroppen), men har mer eller mindre fått gjort unna morgentrening på rommet.

  Ellers vil jeg si at "profiling" går helt over stokk og stein her borte. Hadde med litt venner og kollegaer på The Palm steakhouse i Denver igår.

  - "I have on file that you seem to like booth's Mr. Fnate. Is that correct?"

  Jo, så klart var det korrekt. Jeg går dit i blant, men er jo ikke akkurat stamgjest. Vel, vel... Var jo fint å få booth.

  Nå skal det ihvertfall settes opp messe. Ha en fin dag
   
  tommy777 liker dette
 9. view

  view Senior Medlem

  Innlegg:
  1,276
  Likes mottatt:
  1,078
  Bonuspoeng:
  113
  Etter en ukes messekjør i Paris er jeg sjeleglad for å sette fot i moderlandet igjen, det er ingen tvil om at det er franskmenn som står for organiseringen i helvete. Man slutter ikke å bli overrasket over hvor inneffektivt ting kan gjøres eller hvor dårlig organisert det er. Sist i dag med en 2 timers forsinket SAS flight fra Paris pga mangel på busser til Remote parking. Jadda. Fin medvind ga oss likevel en rekordrask 1 t 40 min på CDG-OSL.

  Ellers er det jo natt og dag å fly i Plus før og etter kl 16 i Europa, steike så dårlig mat før 16. Begikk kardinalfeil og bestilte pizza, steike for et uspiselig produkt, blir nødt å gå i terapi for å komme over denne. Nedover på mandag var det fin-fin middagspakke etter kl 16, jeg synes denne serveringen er veldig kurrant.
   
  tommy777 liker dette
 10. Ida

  Ida Spoiler mixer

  Innlegg:
  3,422
  Likes mottatt:
  2,886
  Bonuspoeng:
  113
  [​IMG]

  :D :D :D

  Noen som kjenner seg igjen?
   
  Kjakan liker dette

Del denne siden