Dette er nok et tåpelig spørsmål, men se det i sammenheng med min andre tråd, hvor tidlig kan man drikke på flyplassen og alt henger sammen.. Vi er 4 kompiser som skal på tur til Malaga, det er 4+timer fra Oslo og ingen er under normal størrelse så vi trenger nok et par øl for å komem i stemning for turen. Jeg tenker at vi fint klarer 4x6 stk på 4 timer uten å bli besværlige, og at det heller blir surt om det ikke er tilstrekkelig. Spørsmålet er da, hvor mye øl er det egneltig på en normal tur OSL-AGP? Kanskje mer på en sydentur enn OSL-ARN..?
Et høyst betimelig spørsmål, men det er vel mulig å gå over til rødvin om dere drikker flyet tomt for Mikkeller?
Hvis det var Norwegian det var snakk om, så ville jeg straks svart "altfor mange". Hadde en selsom reise til AGP med Norwegian for noen måneder siden, og graden av drikking og fyll på det flyet overgikk langt hva jeg noensinne har sett selv ved baren ved gate 41 på OSL om morgenen. Men det ville vel overraske meg om SAS ikke har i alle fall et sivilisert 20-talls Mikkellere ombord, slik at dere godtfolk får deres 4x6, i alle fall dersom dere passer på å kjøpe alle samtidig og på en gang
Spesielt Mikkeller bør det vel vere nok av sia dette er på veg ned og eg ikkje reknar med at dei får fyllt opp med dette på AGP for returen.
Vi har kjøpt plusbilletter så vi forventer egentlig at drikke skal komme på løpende bånd, akkurat som på en sushirestaurant. Ja jeg blir direkte sur om de kun har Carlsberg...