Jobbkort med EB-opptjening?

Tråd i 'Kredittkort, leiebil og andre bonusprogrammer' startet av Apekatt87, 24. mai 2024.

 1. Apekatt87

  Apekatt87 Nytt Medlem

  Innlegg:
  34
  Likes mottatt:
  33
  Bonuspoeng:
  18
  Hei,

  Vi snakker om å gi de av oss som reiser mye et kredittkort betalt av jobben, da utgiftene begynner å bli så store at det ikke er praktisk å bruke private kredittkort.

  Finnes det noen jobbkort som gir EB-opptjening på noe vis? Ikke bare ekstrapoeng, men også statuspoeng?

  Antar mange av dere har dette fra før, så hadde vært greit å høre hvem dere bruker, hvordan det brukes og generelle erfaringer med denne type kort. Sånn at det kan presenteres til blårussen på en ryddig måte.
   
 2. Jorge

  Jorge Veteran

  Innlegg:
  4,906
  Likes mottatt:
  7,090
  Bonuspoeng:
  183
  Amex Corporate Card har i Norge mulighet for å aktivere EB-opptjening for 250 kroner i året hvis firmaet ditt har sagt det er greit. Dette gir dessverre bare samme opptjening som SAS Amex Classic, dvs 10 poeng per hundrelapp. En annen ting er at arbeidsgiver må begynne å rapportere verdien av poengene du tjener på kortet som inntekt, så jeg antar at de færreste arbeidsgivere sier ja til noe sånt.

  Statuspoeng er det så vidt jeg vet ingen mulighet for å tjene inn på firmakort
   
 3. kiev

  kiev Ex Spært

  Innlegg:
  1,254
  Likes mottatt:
  4,472
  Bonuspoeng:
  113
  Det er vanlig og generelt mye bedre å dekke årsavgift for de som reiser mye. Da kan man selv velge (forhandle med sjefen) hvilket kort man ønsker. Dog er det en viss risiko ved en konflikt eller konkurs, siden man er personlig ansvarlig for innestående på kortet. Risiko kan reduseres ved å utbetale forskudd på estimert kostnad før hver reise.
   

Del denne siden