Kjøpe seg lounge-tilgang i Frankfurt

Tråd i 'Bonusfeber Lounge' startet av Susann Larsen, 16. sept 2015.

 1. Susann Larsen

  Susann Larsen Nytt Medlem

  Innlegg:
  1
  Likes mottatt:
  0
  Bonuspoeng:
  1
  Hei! Jeg er ny på dette forumet, men prøver meg på et par spørsmål reisefølget mitt lurer på. Vi skal mellomlande i Frankfurt på tur fra Tanzania, og har derfor 5 timer å slå ihjel der tidlig en mandags morgen. Lurer derfor på om det er noen lounge som man kan kjøpe seg inngang til? Helst en lounge med gode hvilestoler og bra matservering. Vi reiser med Qatar Airways hvis det har noe å si.

  Takker for all hjelp! :)
   
 2. elgaaen

  elgaaen Senior Medlem

  Innlegg:
  467
  Likes mottatt:
  276
  Bonuspoeng:
  63
  Jeg lurer på det samme, flyr Europarute og lurer på om jeg skal kjøpe oppgradering for 835.- pr pers eller kjøpe meg inn i LH loungen. Hvis det går?
   
 3. Herlov

  Herlov BA Gold InsideFlyer Ambassadør

  Innlegg:
  1,598
  Likes mottatt:
  4,286
  Bonuspoeng:
  113
  Velkommen! Normalt vil de fleste kontraktslounger (uavhengige lounger som ikke er knyttet til et spesielt flyselskap eller en spesiell allianse) tilby kjøp av inngang for passasjerer som reiser på økonomi. Her er en oversikt over alle lounger på Fankfurt: http://www.frankfurt-airport.com/co.../en/services/container_services/lounges1.html Der ser man at det er to kontraktslounger på flyplassen, henholdsvis LUXX og SKY. For å finne ut av hvilken av de to som gir best valuta for pengene ville jeg tatt noen kjappe google-søk og se om du finner noen bilder av matservering, mm.
   
  Last edited: 19. sept 2015
 4. Elin

  Elin Nytt Medlem

  Innlegg:
  1
  Likes mottatt:
  2
  Bonuspoeng:
  3
  Hei,
  Jeg hadde snaue 5 timer på Frankfurt i august i år og kjøpte meg inn på LUXX loungen. Det kostet €35 (for tre timer) og var vel anvendte penger. Siden jeg landet 05.30 om morgenen etter en lang nattflight fra Afrika, var det deilig å slappe av. Det ble servert frokostbuffet, var fri bar, både alkohol (alle typer), juicer, te, kaffe, mineralvann mv. Ingen serveriing, man forsynte seg selv. Gratis wifi som fungerte godt, gode stoler, stillerom, aviser mv. Også dusjfasiliteter.
  Jeg har tidligere vært i SKY loungen (med gullkort, så ingen fee den gang), og oppdaget i etterkant av LUX besøket at det også skal være mulig å kjøpe seg inn her. Litt dyrere, €40 tror jeg. Men denne loungen er etter min mening bedre. Det er store vinduer som gir dagslys og utsikt, og de samme gode serveringen og fasiliteter. Den er også større. I tillegg ligger den innenfor sikkerhetskontrollen, noe som gjør transittiden mellom lounge og gate litt kortere. Men "kjøpe-tilgang" til lounge er bare tilgjengelig dersom det er plass. Og reiser du på et hektisk tidspunkt kan det være at du blir avvist ved SKY loungen, da kan det være at det lønner seg å heller gå til LUX loungen. Var uansett veldig verdt pengene når man har en slik lang ventetid, du bruker raskt tilsvarende på å sitte på en av de hektiske restaurantene/barene/cafeene.
  Lykke til og safe travels!
   
  geddi and Travellingalf like this.

Del denne siden