Så, for alle dere som lurer på dette med mat fra København til Hong Kong - her er vår opplevelse!
Middagen startet med et lite utvalg av forretter, der vi begge falt ned på en frisk salat med vinaigrette og røkt tunfiskfilet. Tunfisken var veldig forsiktig røkt og varmebehandlet, og av god kvalitet, men ble likevel litt anonym - antakelig fordi den ble servert litt for kald. Salaten var ... frisk. Og forsåvidt god, men ganske enkel.
View attachment 63316
Til hovedrett valgte sjefen sjøl fisken, som ble servert med en «chili orange seafood sauce», mais, quinoa og asparges. Og det hørtes visst bedre ut enn det smakte, dessverre - det ble litt anonymt.
View attachment 63314
Madammen, derimot, var ganske så fornøyd med stekt kylling med Chorizo og piquillo pepper (chilli), stekte poteter og squash, padron pepper (store, grønne chilli) og tomatsaus. Store smaker gjør seg godt i flymat, og kyllingen var saftig og fin.
View attachment 63317
Selvfølgelig lot vi oss også friste av osten. Det skulle bare mangle. Dessverre var den også litt i kjedeligste laget, med én fastost og én hvitmuggost, ingen av dem spesielt smaksrike.
View attachment 63315
Vis alt...