KLM Flying Blue kredittkort (ResursBank)

Tråd i 'Kredittkort, leiebil og andre bonusprogrammer' startet av flying_all, 04. febr 2016.

 1. flying_all

  flying_all SAS Eurobonus Diamond

  Innlegg:
  315
  Likes mottatt:
  468
  Bonuspoeng:
  63
  Hei,

  Tenkte å dele mine erfaringer rundt ResursBank sitt samarbeid med KLM Flying Blue og premium kredittkortet de tilbyr sine kunder.

  Først og fremst må jeg si at dette kredittkortet blir sammenlignet med SAS Eurobonus sitt AMEX som de fleste kjenner til, dog at SAS er Star Alliance, mens KLM er Sky Team.

  Info:
  Classic kortet koster 295 NOK i året og gir 10 award points pr 100 kr,
  Premium kortet koster 595 NOK i året og gir 20 award points pr 100 kr,

  Dersom du meldte deg inn før 31. des 2015 lokket de med 15 000 award points i velkomstgave. Og siden jeg er platinum medlem i Flying Blue fra før (og har mer enn nok EB points hos SAS) så tenkte jeg at jeg skulle gjør en innsats å opptjene poeng hos KLM i 2016. Jeg bestilte kortet og ventet spent på å ta det i bruk.

  MEN, problemene startet allerede FØR jeg mottok kortet. Og her er mine erfaringer så langt etter bare 1 mnd:

  1. Før jeg fikk bestilt kortet var det store problemer med å få fylt ut info. Først kom det opp at man måtte ringe inn for å få sendt søknad. Jeg testet noen minutter senere og da gikk det fint å fylle ut info. Men jeg fikk maks 35 000,- i mnd på kortet. Det rekker jo ikke til en tur/retur billett i biz engang. Jeg prøvde å taste inn et høyere beløp, men da sto det at det ikke gikk igjennom. Meget merkelig at de ikke gir mer enn 35 000,- til en med langt over gjennomsnittet årslønn.

  2. Jeg skulle bestille flybilletter en fredagskveld og tenkte å bruke dette kortet, tastet inn alle siffer og trykket godkjenn. Der dukket det opp en melding om at jeg må ringe inn til ResursBank for å knytte mitt mobil nr til kontoen min for å gjøre kjøp over internett. Greit nok, jeg ringte inn, men siden det var fredag var ikke dette i systemet mitt før mandag... Når jeg snakket med kundeservice hørtes de veldig uproffesjonelle og småfrekke ut (tenkte kanskje dette var et engangstilfelle).

  3. Etter to uker etter at jeg fikk kortet var fortsatt ikke velkomstbonusen kommet på min konto. Jeg sendte de en epost og etterspurte når dette kunne forventes å være på konto. Da sa de at dette skal være på min KLM konto 1 mnd etter man har søkt, dvs rett rundt hjørnet.

  4. Etter fire uker er de ennå ikke kommet på konto så jeg prøvde ut ResursBank sin online chat. Der etterspurte jeg poengene nok en gang, men de kunne ikke hjelpe og ba meg sende mitt nr så en fra kundeservice kunne ringe meg. Han ringte og da jeg tok telefonen var det første han sa "såg du hadde prøvd å spør oss om noe....." jeg: "ja det stemmer det". det ble stille i noen sekunder før han sier "jaa?? hva er det du vil?". Noe jeg oppfattet som lite engasjert i å hjelpe og igjen smålig frekt for å være noen som skal hjelpe en kunde. De har trolig lite interesse i å være hyggelige med liten oversikt.

  Jeg sa nok en gang at poengene ikke er kommet og spurte fint om når de kunne forventes. Da begynte han å snakke om at jeg må melde meg inn i KLM først og at det er derfor jeg ikke har fått det og at poengene da vises på min konto innen MARS. Jeg forklarte at jeg har være medlem hos dem i lang tid... Da sa han at poengene må registreres manuelt og at han som gjør dette er syk så han får ikke gjort dette før neste uke, og da skal dette være på min konto innen FEBRUAR. For et rot.

  5. Har spurt om å heve grensen på 35 000,- pr mnd. Da fikk jeg svar om at de skulle se på det etter 4 mnd dersom jeg betaler inn til riktig tid hver mnd.


  Kort oppsummert:
  ResursBank sitt kredittkort (I samarbeid med KLM) ligger langt etter når det gjelder kundeservice innstilling, hjelpsomhet og informasjon som blir gitt i forhold til AMEX sitt med SAS EB.

  + OK opptjening av poeng pr krone,
  + Veldig god velkomstbonus (hadde man bare fått den, he he)

  - Dårlig Service / lite hjelpsom,
  - Lite informasjon,
  - Vanskelig å søke om mer enn 35 000,- pr mnd,
  - Mange telefoner og e-poster for å få velkomstbonusen,


  Terningkast:
  2 fra min side (så langt).
   
  Petter B-C, Baldrick and RoadKing like this.

Del denne siden