God morgen fra Gullstua på OSL. Meget stille og rolig her, fått oss frokost; SAS bydde på bonusbilletter til ALC så nå er det avreise, altfor tidlig. Har ett håp om å reise hjem på tirsdag, ikke bare dyrt som fy men også bortimot utsolgt. Det dukker vel opp noe, løser seg gjerne for snille gutter? Melia Alicante får besøk igjen, la inn forespørsel om tidlig innsjekk og hjørnesuite. Spent på hvordan det går. Ps; god plass i Plus i dag; Fly forsiktig folkens;
God morgen fra 3F på LH833. Straks klare fote en liten tur fra CPH til FRA, hvor det skal slås ihjel noen timer i FCT/L før turen går videre til Boston. Ha en strålende dag alle sammen
God morgen fra Riga. Frokost inntas, og det planlegges for dagen. Regner med det blir å traske rundt i byen Spis forsiktig ...
Kaffe og forum på terrassen på solkysten .... Langdistanseflyen har en tendens til å erte meg med å fly over hodet mitt og det er alt for lenge (17 dager) til doktoren skal luftes i AC883 .... AKK ja ... fly pent alle og ha en flott lørdag ...
God morgen fra hovedstaden! Kaffe på sengen er aldri feil.. Ble ikke ferdig med bygging av sykkelskur i går, så det må gjøres i dag. I regnet. Litt lenge til neste flytur, så jeg må titte litt etter billetter i dag. Håper du kjenner de to på 3A og B?
Kjenner de rimelig godt ja, men flyttet Jr over til 2E så ble nok plass til alle. Ikke rad 1 siden jeg trenger Ipad støtte
God morgen fra Lillestrøm, Været er ikke akkurat noe å skryte av, men det ser lyst ut nå som gullkortet for neste år er sikret. Gårdagen ble et par tusen brent av på Sumo, så nå skal enda flere poeng rulle inn. Neste på listen, en god kopp kaffe. Ha en flyvende en!
God formiddag fra Nordens Paris Nå er jeg tilbake i Nord og det skal jeg ihvertfall bli 1 måned til før jeg da skal ut på flyreise til Haugesund for 1 helg, men det tar jeg når den tid kommer. Nå blir det å finne seg litt frokost Men ha en God lørdag folkens
Dagbokinnlegg 222/365 i 2018: Hoi fra regnbyen i Oslo og hjemmekontor. To presserende oppgaver som må ut av verden, helst i går, så da er det bare å kose seg hjemme. Satt ny personlig bestenotering i går med å bestille en flytur 11 måneder frem i tid, og da får man i tillegg enda et nytt selskap på listen på returen i form av Edelweiss. Ettersom det er Edelweiss og ikke Edelweiss for LX på returen blir det 0 poeng i potten, men alternativet var nattfly CFU-OSL med DY så valget er egentlig enkelt
hei og hå og en flaske med rom. Høsten har inntatt hovedstaden. Selv rakk jeg hjem etter trening (som ikke gikk noe bra i dag) og litt Trumfsanking på Kiwi før potteplantene på verandaen skal overvannes av værgudene igjen. Når tomatplantene er gule i august fordi de har råtnet av overvanning er det noe galt... Guidebok til Mexico skal snart leveres tilbake på biblioteket ( med innlagt mulighet for MissGin besøk) så jeg tenker det blir litt sofa og litt lesing om billigere hotellalternativer og muligheter for å se gammel Indiansk stein.
God ettermiddag fra et solfylt og (altfor) varmt Budapest, det er jo nesten så jeg er glad for at jeg skal hjem til et vått Oslo igjen i morgen kveld. Accuweather påstår at det er 35 grader her nå, og det er litt i overkant. Men jeg har nå overlevd siden forrige onsdag, så de siste 28 timene bør vel gå greit de også.
God ettermiddag fra Oslo! På besøk hos opphavet. Avslappende helg der hvert måltid blir servert ferdig tilberedt av hu mor. Blir ikke bedre enn det Rakk en 10k før lunsj og nå har jeg hjulpet gammer’n med det trådløse nettet. Hva gjør ikke en grei sønn hjemme på besøk .. Ha en flott lørdagskveld!
God ettermiddag frå MXP. På veg heim etter 13 dager i italia og Piemonte/Liguria, med mykje vin og mat. Har for fyrste gong på veldig lenge ikkje blitt oppgradert med bud, og eg må menge meg med bermen på rad 6 rett bag plus på 5. Flyet er stappa fullt, så seatblocken vart løyst opp 5 timer før avreise. Ser ut som eg er einaste Diamant ombord... Sitter på Lufthansa loungen(Som var topp i dag, då MXP var fullt opp av amatører på tur) og hører på nokre nordmenn som trur dei kan meir og meir om vin, ettersom dei drikk meir og meir. Det stemmer riktignok at det å bli ein god vinsmaker er 80% trening og 20% talent, men ein skal nok ikkje drikke alt på ein gong..