PMI-OSL med Norwegian. Super profft spansk crew. Flyet har flight nummer D8xxxx som alltid indikerer utenlandske baser, feks Malaga. Service var rask, med smil, og crew jobbet sammen foran og bak tralla for å levere fortest mulig mens den andre tok betaling. Hadde forhåndsbestilt mat. Husker ikke prisen presist, men kostet en drøy hundrings. De sa på høyttaleren at pre orders kom til å deles ut etter trolley servicen. Litt kjipt å vente, når alle andre fikk sine varme paninis (mot betaling, selvsagt) før oss som hadde bestilt og betalt i forkant. Men ventingen var verdt det. Porsjonen var langt fra enorm, men brennende varm og mye bedre på smak enn noe jeg har spist på SAS plus Euro flights i kald pappeske siste par årene (gjennom typ 60 flyvninger i den perioden). Meat balls av skikkelig kjøtt med en rikt innkokt rødvinssaus, potet gratine, og gulrøtter pluss en grønn erte-mash. Fulgte med en miniboks, lik SAS sin i plus, med 2 konfektbiter som ikke er med på bildet:
Ut fra Norge var det butter chicken i juni. Knallgodt. Og ut fra europa er det kjøttboller som vist. Skikkelig gode og den forhåndsbestilte maten er virkelig verdt det spør du meg.