Det er en helt fast meny hver dag med suppe, fuglefrø og gress. Ikke proteiner å skue noen plass (unntatt belgfrukter som jeg IKKE regner som proteinkilde). Typen suppe, frø og gress kan variere innen ganske snevre rammer, men regelen er at det ikke skal forekomme noe som ser ut som animalske produkter. Unntaket er torsdager da man i to-tre timer har en endeløs kø for å grabbe noen kokte grillpølser av kylling. Dette er ganske spesielt egentlig, da alle andre SAS-lounger har innslag av kjøtt og fisk. Lurer på hva som er grunnen? Kanskje enhetslederen er fanatisk vegetarianer?
På søndag hadde de faktisk potetsalat med skinkebiter, men folk var ganske grådige på de skinkebitene, så ble etter hvert bare potetsalat Og de hadde oreo-kjeks! Trodde ikke First Price hadde det i produktporteføljen sin Men fra spøk til alvor, jeg kan leve med at maten ikke er tipp topp så lenge ting fungerer og loungen er et sted man faktisk kan slappe av. Det er ikke innenriksloungen nå. Og den er faktisk stor nok mye av tiden, den er bare utrolig dårlig innredet.
Kukjøtt er den minst sustainable mat som finnes så jeg tenker at folk som er ute og flyr mye er såpass i minus på CO2 fronten at man kan godt holde seg til belg og korn.
Ja, spesielt hvis man kan overføre bønne-indusert metangass til de to store gassturbinene under vingene. Blir nærmest en evighetmaskin hvis man forer passasjerene med nok bønner.
Ikke mye pølser å få i dag til lunsj, ei heller sen-lunsj. (Ikke akkurat at det var savnet…) Men de har både blomkål -og champignonsuppe. I loungen i München serverte de heller ikke pølser, noe som er bra.
Det ser da ganske spiselig ut, selv om hovedretten har en stappe av kikerter. Man må jo ikke spise opp alt på tallerken.
Kl 15 kom pølsegryta på bordet, så det er bare på stille seg opp i kø for de som liker wiener for en tier.
Og klokka 17 var den borte. Jeg ankom 1750, så det ble nix pylse... Pokker ta, hadde sett frem til noe annet enn suppe og kjedelig salat.