Søkemotorer?

Tråd i 'Hoteller og bonusprogrammer' startet av jijohans, 20. juni 2015.

 1. jijohans

  jijohans Nytt Medlem

  Innlegg:
  18
  Likes mottatt:
  3
  Bonuspoeng:
  3
  Hva bruker dere som søkemotorer for hotell og flyreiser?
  Bruker mest momodo appen, men viser seg at det ikke alltid er ledig på de flyene man finner der, når Via Travel booker i jobbsammenheng.

  Finnes det noen søkemotorer som er up todate 24/7?
   
 2. RoadKing

  RoadKing Helt hekta

  Innlegg:
  15,793
  Likes mottatt:
  32,840
  Bonuspoeng:
  293
  Finn.no, expedia og lowcostholidays.no.

  Er spent på sistnevnte. Har ikke brukt dem før, men fikk luksushotell i Cancun av dem for betydelig (og da mener jeg betydelig!) lavere pris enn finn, hotels og expedia. Har fått bekreftet reservasjonen fra hotellet så alt er åpenbart ok. Men som sagt, det var en ekstrem prisforskjell.
  Har sett på nettet at dersom det skjer noe/ du vil endre noe så er det flere som opplever dem som vanskelige å ha med å gjøre. Men det kan vel like gjerne være kundenes feil, man får jo bare presentert en side av saken.
   
 3. mariusbb

  mariusbb Senior Medlem

  Innlegg:
  561
  Likes mottatt:
  1,057
  Bonuspoeng:
  93
  Synes bravofly.com er best når det gjelder å søke etter fly - enkelt å justere tidspunkt for avgang/ankomst, hvor lang mellomlanding du tolererer, osv.
  På en god 2. plass: skyscanner.no

  Når det gjelder hoteller, kommer det litt an på... trivago, momondo, 123hotels.com, o.l. fungerer bra, men av og til lønner det seg å bruke rabatter man får gjennom foreninger og lignende direkte på hotellets nettside (DNT, Røde Kors, Legeforeningen, m.m.)
   

Del denne siden