SAS-chat setter nytt bunnivå

Tråd i 'SAS EuroBonus' startet av Herlov, 29. mai 2015.

 1. Herlov

  Herlov Eurobonus Diamond, BA Silver InsideFlyer Ambassadør

  Innlegg:
  2,031
  Likes mottatt:
  5,860
  Bonuspoeng:
  183
  wilhelm, Origo and Cecilie like this.
 2. yukho

  yukho KISS ARMY

  Innlegg:
  1,603
  Likes mottatt:
  2,648
  Bonuspoeng:
  113
  GHETT'A LIFE! Plage kundeservice om smoothie og chips er i seg selv lavmål...
   
  Last edited: 29. mai 2015
 3. Jørgen

  Jørgen Livsnyter

  Innlegg:
  2,807
  Likes mottatt:
  2,113
  Bonuspoeng:
  113
  Vitner vel bare om at ting er så ukonsenvente og elendig at verken sjefen sjøl (jfr. annen tråd her inne), kundeservice eller kabinpersonalet er sikre på hva som gjelder. Teksten på hjemmesiden er selvsagt heller ikke oppklarende..
   
 4. tommy777

  tommy777 Founder

  Innlegg:
  4,758
  Likes mottatt:
  6,445
  Bonuspoeng:
  183
  Makan til frekkhet. Videresendt til SAS for review.
   
 5. Brunello

  Brunello A heart's a heavy burden

  Innlegg:
  733
  Likes mottatt:
  1,327
  Bonuspoeng:
  93
  Rene Kinderegget. Det identifiserer ihvertfall tre utfordringer for SAS, dette her.

  1. De har problemer med holdningene til de ansatte. For SAS er dette antagelig et betydelig større problem, enn for Norwegian og Ryanair, fordi man faktisk betaler mer for en forventet høyere servicegrad. Uansett hva man spør om. Ergo blir man surere av dårligere service i SAS.

  2. For min del, så spør jeg meg; et selskap som så åpenbart ikke klarer å formidle endel ting til organisasjonen, slik at de har en felles forståelse av det; vil det samme problemet gjøre seg gjeldende, når det er spørsmål om f.eks. rutiner som har med sikkerhet å gjøre? Som passasjer og kunde av SAS blir jeg utrygg når jeg leser slikt som dette.

  3. ...og jeg leser det. Fordi verden nå er skrudd sammen slik at personer som har hatt en dårlig serviceopplevelse, hevner seg ved å spre det bredest mulig. Om ikke alle gjør det, så er det ihvertfall mange nok til at det fort kan koste SAS kunder. Ikke minst fordi dagens kunder gjerne booker via agenter på nettet som tilbyr en hel bøtte med alternativer. "SAS" er ikke lenger ensbetydende med "Flytur". Det er vel selskapets største problem - folk kan velge de vekk på grunnlag av millisekunders refleksjon over alternativene. Dette vet reklamebransjen alt om. Men SAS har tydeligvis ikke skjønt det.

  Det koker ned til et ledelsesproblem.
   
 6. LN-MOW

  LN-MOW Chattahoochee - eller 'Han Som Klapper Fly'

  Innlegg:
  1,462
  Likes mottatt:
  1,552
  Bonuspoeng:
  113
  Helt normalt - det har alltid vært disconnect mellom toppledelse og 'bunnnen' av pyramiden. Dette kunne like gjerne vært skrevet i 1995.
   
  PettR and Flemming Poulsen like this.
 7. wilhelm

  wilhelm Medlem

  Innlegg:
  90
  Likes mottatt:
  74
  Bonuspoeng:
  18
  Utrolig, men tviler ikke på det. Jobber for et stort konsern (større enn SAS) og har heldigvis en CEO som bryr seg om hele aktiviteten i selskapet og har detaljkunnskap om produktene vi selger. Hadde forventet at Gustafson visste hvilket servicetilbud SAS tilbyr passasjerene...

  w
   
 8. Superhai

  Superhai Brigadier

  Innlegg:
  318
  Likes mottatt:
  265
  Bonuspoeng:
  63
  Toppledelsen i SAS er en slags tåkeheim. Produktutvikling er stort sett noe markedsavdelingen skaper og som de sender over til økonomene, som ber resten av organisasjonen å gjennomføre dette uten at det koster noe ekstra. Markedsavdelingen bryr seg ikke så mye om tilbakemeldinger, og sender heller ut at nå skal vi innføre ditt og datt, gjerne noen dager før de operative delene av selskapet har fått sendt det ut internt. Og siden mange funksjoner er avhengig av outsourcede tjenester som catering, cleaning, IT og andre systemer, så må disse reforhandlede avtalene på plass. Avtaler internt, lovverk og ressurser må også endres. Så når tilbakemeldingene kommer hvor en del av dette ikke lar seg gjennomføre slik det var tiltenkt, så får man uendelig med kontrabeskjeder og vage produkter.
   
  Jørgen, AndersB, Dash and 6 others like this.
 9. travellers4fun

  travellers4fun SK EBD/BA Gold/CC Gold/HH Gold/Sixt Plat/Hertz PC

  Innlegg:
  82
  Likes mottatt:
  58
  Bonuspoeng:
  18
  Det var da en uallmindelig usympatisk "kunde".
   

Del denne siden