Star Alliance Lounge CDG

Tråd i 'SAS EuroBonus' startet av Darkcho, 19. april 2016.

 1. Darkcho

  Darkcho Senior Medlem

  Innlegg:
  1,783
  Likes mottatt:
  2,019
  Bonuspoeng:
  113
  Hei,

  er det noen som har prøvd Star Alliance loungen på CDG? Ser den skal være i samme terminal som SAS flyr fra, Terminal 1. Er den lett å finne? SAS sin på CDG er jo liten og med dårlig utvalg, meget klar for å prøve en annen lounge :)
   
 2. Bizflyer

  Bizflyer Senior Medlem

  Innlegg:
  3,795
  Likes mottatt:
  2,926
  Bonuspoeng:
  113
  Den var nyoppusset i fjor. Nå er jo terminalen SAS flyr fra på CDG (Terminal 1 mener jeg den heter) egentlig verdens mest underlige flyplassterminal, og det tar nok noe tid å bli kjent med den. Men når du omsider kommer inn i avgangsområdet, tar du heisen opp i 10 eller 11 etasje og du finner loungen der. Den er helt ok, og har greit med mat og drikke. Så må du heller beregne litt ekstra tid til å komme til satelitten SAS flyr fra. Sikkerhetskontrollen finner sted ute på satelitten, så det tar også litt lengre tid enn om du kunne gå direkte til gate.
   
 3. Darkcho

  Darkcho Senior Medlem

  Innlegg:
  1,783
  Likes mottatt:
  2,019
  Bonuspoeng:
  113
  Kan jo gi en liten tilbakemelding etter besøk her.

  Loungen er vesentlig større enn SAS sin, med bedre utvalg av drikke, snacks og mat. WIFI er rask og stabil. Utvalget av aviser og magasiner er helt ok, ingenting norsk/skandinavisk.

  For å komme til gatene SAS bruker må man gjennom passkontroll og security, beregn litt ekstra tid når du skal forlate loungen.

  Er den verdt turen? Tja. Skjer ikke så mye mer spennende her. Ingen utsikt til fly er det heller, kontra SAS loungen. Men det er vesentlig bedre plass. SAS har sine avganger tett opp til hverandre som gjør at loungen på CDG stort sett er STAPP FULL. I så måte er Star Alliance loungen grei å ha.
   
  Scandipendler and Bizflyer like this.
 4. Scandipendler

  Scandipendler Senior Medlem

  Innlegg:
  1,557
  Likes mottatt:
  1,782
  Bonuspoeng:
  113
  Virker på meg som et vesentlig bedre alternativ enn SAS' egen lounge, uten at det skal så mye til for å bli bedre enn den.

  Var det noe utvalg av varmmat i loungen? Hvor lang tid anslår du at det tar fra *A-loungen til gaten/satellitten SAS flyr fra? Er det noen fast/priority lanes for *A Gold gjennom sikkerhet?
   
 5. GinTonic

  GinTonic Senior Medlem

  Innlegg:
  794
  Likes mottatt:
  658
  Bonuspoeng:
  93
  En annen fordel med Star loungen er at den har et uteområde på taket som er ganske alright for å trekke litt frisk luft.

  Det er hvertfall varmmat i First loungen, husker ikke helt hva de serverer i business-avdelingen. Det er priority lanes ved sikkerhet, type maskin som scanner boardingkort. Disse leser hvertfall hvilken klasse du reiser i, vil anta de også klarer å lese status? Om du reiser i F (gjelder så klart ikke SAS da) er det agenter som igjen sjekker bp i priority lanen og henter deg ut av køen.
   
 6. Darkcho

  Darkcho Senior Medlem

  Innlegg:
  1,783
  Likes mottatt:
  2,019
  Bonuspoeng:
  113
  Det var noen supper og slikt der, men ikke noe spesielt med mat her heller. Litt snacks og diverse.

  Uteområdet er for røykere nede, og for å trekke litt frisk luft oppe. Som nevnt av siste taler er det også en F lounge tilgjengelig. Kun F passasjerer får tilgang der.

  Fra lounge til gate brukte vi under 10min. Du må ta en heis ned, svinge til høyre forbi 5-7 butikker, gjennom immigrasjon og ut til SAS piren.
   
  frankling liker dette

Del denne siden