Tidlig en søndagsmorgen

Tråd i 'Bonusfeber Lounge' startet av Jan Fredrik, 13. des 2015.

 1. Jan Fredrik

  Jan Fredrik Senior Medlem

  Innlegg:
  1,237
  Likes mottatt:
  875
  Bonuspoeng:
  113
  Selv over Shanghai ligger det en stillhet og usikkerhet blant tåken, elven og skyskraperne kl. 7 søndag morgen.

  Jeg har vært her i ca. 18 timer nå. Med andre ord er det straks på tide å dra hjem igjen. Før det skal jeg spise frokost, komme meg opp i et par høye tårn og spankulere litt nede ved elven.

  SK998 bringer meg til CPH, hvor det ser ut til at jeg forlenger turen noe. Har booket meg om til 22.45 (med andre ord XX.XX, den vet man jo aldri når går) og merker det hadde vært deilig å ha muligheten til å ta avgjørelsen om å sove over i KBH. Er det da slik at jeg kan be om at de sjekker bagasjen min kun til CPH? Også henter jeg den ut der? Jeg flyr Plus fra CPH-OSL (OT-oppgradert).
   
  braathens safe and Henrik like this.
 2. WannaBeFrequentFlyer

  WannaBeFrequentFlyer EBD

  Innlegg:
  955
  Likes mottatt:
  775
  Bonuspoeng:
  93
  God dag fra sk964 et eller annet sted over Putinland.. Wifi funker utmerket og gjør det lettere å få tida til å gå i GO. Et døgn i HKG gikk helt greit selv om været var middels. Samme crew på flyet hjem som nedover. De husket meg..
   
  braathens safe, Misterix and Shyneno like this.
 3. Fisc

  Fisc Aktivt Medlem

  Innlegg:
  29
  Likes mottatt:
  315
  Bonuspoeng:
  48
  God morgen fra BGO, skal tilbringe 2,5 timer her. Har en dårlig vane med på så lange mellomlandinger at jeg lager til meg min egen lille "lounge" på Flesland. Det finnes 3-4 svarte godstoler med tak og glassvegger som skal gi litt ekstra avskjerming av omverdenens mas og kjas.
  Finner meg vanligvis derfor godt til rette der og setter på meg QC25 på hodet og drømmer meg vekk med et par tv-episoder. Det som skjedde tidligere i høst var at jeg hadde sett unna et par epsioder med The Walking Dead, og skulle bare lufte ørene litt, da de fort blir klamt i lengden med QC25 på ørene alt for lenge. I det jeg tar de av meg hører jeg på speakeren: "Final call for Fisc, gate is closing". Hadde vært rimelig surt å misset siste flyet for kvelden for at jeg satt litt for komfortabelt og glemte ut tiden. Heldigvis så de at jeg hadde kommet med et annet fly inn og skulle videre. Gate-agenten hadde begynt å vekke tilfeldige som satt ved samme gate om det var de som var meg, i tilefelle jeg hadde sovnet. Vi måtte bli busset ut til flyet, jeg var siste mann på bussen, og første mann på flyet.

  Note to self: Bruk alarm
   
  Jan Fredrik liker dette
 4. Bizflyer

  Bizflyer Senior Medlem

  Innlegg:
  3,795
  Likes mottatt:
  2,926
  Bonuspoeng:
  113
  God søndag fra det Sørlandske!
  Her skinner solen og tempen er på minussiden.
  Heldigvis ikke noen store planer i dag bortsett fra å steke meg en ribbeslask til middag. Man må jo øve seg før julaften for å få et godt resultat. I dag skal den serveres med mandelpotetmos hadde jeg tenkt. Og rødkål til 1 kr fra Kiwi. Ekte rødkål lager jeg ikke før julaften! Så det så.

  God søndag ønskes! Husk det er mandag alt i morgen! Er nok derfor jeg drikker!
   
 5. Storg

  Storg Aktivt Medlem

  Innlegg:
  190
  Likes mottatt:
  81
  Bonuspoeng:
  28
  God ettermiddag fra Oslo. Her har man klart å få skrotten ut av senga. Usikker på om det skjer noe idag, kanskje kommer rydde ånden. Men jeg tviler.
   
 6. CrotchRocket

  CrotchRocket Fernweh...

  Innlegg:
  1,024
  Likes mottatt:
  4,724
  Bonuspoeng:
  113
  God ettermiddag fra Maple leaf lounge i Halifax, Canada. Årets siste jobbtur.

  Fint vær, ingen fast track og ikke så kaldt som jeg fryktet.

  Ikke veldig imponert over Air Canada. 767-3 med utdatert interiør
   
 7. peterfox

  peterfox EBD-QR GOLD- HH Diamond

  Innlegg:
  2,094
  Likes mottatt:
  2,115
  Bonuspoeng:
  113
  God ettermiddag,
  Akkurat tømt bilen for slalomstøvler, jente greier og knuste potet-skruer.
  Kona, ville være hjemme i rom-julen, men er plutselig på Maldivene og Seychellene, jeg tenker mer på Hemsedal. Jeg skal jo til SIN allerede i uke 2 - 2016.
   
  Shyneno liker dette
 8. Jan Fredrik

  Jan Fredrik Senior Medlem

  Innlegg:
  1,237
  Likes mottatt:
  875
  Bonuspoeng:
  113
  Fra tidlig en søndagsmorgen til sent søndagskveld (om rett skal være rett: natt til mandag).

  Jeg dro hjem fra København i kveld. Hadde store problemer med mobilinnsjekkinger på tilbakeveien. Fikk ikke bekreftet sete etter at jeg byttet flight, men det var tydeligvis registrert i systemet. Jeg klarte aldri å sjekke inn på mobilen, og etter første forsøk fikk jeg feilmelding når jeg prøvde igjen. Dette innebar at jeg uansett ikke kunne endre til en annen flight, så da ble det 22:45-flyet på meg. Og vandring rundt i Køben med bagen min helt uten grunn. Flyet landet utrolig nok før tiden, så nå sitter jeg på flytoget.

  Alt i alt har det vært en veldig bra tur til Shanghai! :D
   
  CaptainPoint liker dette

Del denne siden