Urte- og kryddermarked i Hong Kong?

Tråd i 'Bonusfeber Lounge' startet av Jonbertel, 20. jan 2016.

 1. Jonbertel

  Jonbertel Medlem

  Innlegg:
  61
  Likes mottatt:
  68
  Bonuspoeng:
  18
  Hong Kong står på reiseplanen de neste dagene. Målet for turen er å finne "nye" (les: for meg ukjente) urter og krydder som kan egne seg i en akevitt- eller annet krydderbrennevin. Er det noen av forumets reisevante som har kjennskap til om det er et kryddermarked i- eller i nærheten av Hong Kong? Er det noen som har smakt asiatisk brennevin krydret med noe som ble oppfattet som godt, samt husker navnet på dette/disse krydderne? Jeg tenker da selvsagt ikke på anis, fennikelfrø, muskat, kardemomme og nellik, som jo er veldig vanlig benyttet i brennevin også her i vesten.
   
 2. Travellingalf

  Travellingalf Ut på tur - aldri sur InsideFlyer Ambassadør

  Innlegg:
  4,085
  Likes mottatt:
  5,204
  Bonuspoeng:
  113
  Skulle ønske jeg kunne hjelpe deg, da dette høres veldig spennende ut! Men lykke til i alle fall!
   
  Jonbertel liker dette
 3. kiev

  kiev Ex Spært

  Innlegg:
  678
  Likes mottatt:
  1,798
  Bonuspoeng:
  93
  De "vanlige" markedene har uante mengder med kryddeier og rare tørkede greier, inklusive skorpioner og annet krispy snacks.
  Et hint kan kanskje være å finne et større tradisjonelt kinesisk apotek. Da kan man få gode tips på engelsk av meget dyktige folk, og kanskje finne frem krydderier som ikke tar livet av halve kundeporteføljen ;)
   
 4. no-backpacker

  no-backpacker www.lavfodmap.no

  Innlegg:
  442
  Likes mottatt:
  438
  Bonuspoeng:
  63
  Jeg var på et stort "wholesale market" da jeg var i HK for noen år siden. Jeg var mest interessert i klær, men jeg mener at de hadde seksjoner med det meste der. Dessverre husker jeg ikke hvor dette var, men om du søker på wholesale-market vil du helt sikkert finne masse. :)

  Xxx
   
  Jonbertel liker dette

Del denne siden