Widerøe introduserer "light" billetter

Tråd i 'Øvrige flyselskap' startet av snik, 20. april 2018.

 1. snik

  snik Medlem

  Innlegg:
  124
  Likes mottatt:
  104
  Bonuspoeng:
  43
  Har ikke fått med meg at Widerøe slipper ungdom light billetter, men jeg booket nettopp en "ung light" med Widerøe ALF - TOS til rekordpris kr. 399,-. En hundrelapp billigere enn vanlig ungdomsbillett. Godt nytt for ungdom i distriktet :)

  Edit: Fant en artikkel fra finalcall om temaet. Gjelder også ordinære billetter.

  https://finalcall.travel/no/wideroe...-medlemmer-far-en-fordel-de-ikke-far-hos-sas/

  EBS og høyere beholder ekstra bagasje selv på light billetter!
   
  Last edited: 20. april 2018
  Xflipper liker dette
 2. Kristian

  Kristian 'Bittelitt' bonussamledilla

  Innlegg:
  2,235
  Likes mottatt:
  7,428
  Bonuspoeng:
  113
  No har det skjedd mange endringar på relativt kort tid i Widerøe etter å ha vore 'stillstand' i fleire år. Både avtalar med KLM, Finnair og Norwegian, nye fly og no dette.

  Etter å ha gjort nokre få søk (sikkert ikkje nok til å spegla totalbiletet), ser det ut til at 'Eco light' (utan bagasje) generelt er prisa ca. 100 kroner lågare enn 'Eco' (med bagasje).

  Dersom du skal kjøpe til bagasje etter å ha bestilt, må du ut med 275 kroner, nesten det tredobbelte av prisdifferansen mellom 'Eco light' og 'Eco'.

  Enn så lenge ser det ut til at 'Eco light' vil gi 100 Eurobonus-poeng, medan 'Eco' vil gi 250 poeng. Til no har prisforskjellen mellom dei to 'Eco'-klassane hos WF vore på mellom 500 og 1 000 kroner (i alle fall her i Finnmark), så med ein prisdifferanse ned mot 100-lappen, så kan ein spekulere på om WF vil 'harmonisere' poenguttaket ein eller annan veg.

  Det er bra at EB-status framleis gir bagasjefordelar på 'light'-billettar, då :) Så kan ein undre seg på kvifor SAS fjerna denne fordelen på sine 'light'-billettar, men det er kanskje litt på sida av saka i denne tråden :oops:
   
 3. Xflipper

  Xflipper Veteran

  Innlegg:
  2,854
  Likes mottatt:
  1,968
  Bonuspoeng:
  113
  Godt og litt rart(?) at EBS+ beholder bagasje o_O:D
   
  OttoL liker dette

Del denne siden