Hampton by Hilton Berlin City West

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Dette hotellet ligger i nærheten av Bahnhof Zoo som var hovedtogstasjon før 2006. Dette er altså et knutepunkt hva gjelder kollektivtransport, og således enkelt å komme seg rundt med tog, bane eller trikk. Området har også rikelig med restauranter og barer, så man trenger ikke å rusle langt unna hotellet for å bli mett. Hampton-hotellene er generelt billigere og av enklere standard enn de andre Hilton-hotellene som Hilton, Conrad, Doubletree og Waldorf Astoria. Dette er altså ikke et 5-stjerners hotell, og forventningene må nedjusteres i henholdt til dette. Prisen var det ingenting å si på, da bestillingen var gjennom Hiltons «Any weekend anywhere«-salg og kom på den nette sum av €70,50. Som Hilton HHonors Diamond-medlem ble jeg oppgradert til et rom i toppetasjen med balkong.

 

Resesjonen
Resepsjonen
Bar i forlengelse av resepsjonen
Bar i forlengelse av resepsjonen
Døgnåpen snack shop
Døgnåpen snack shop

Da jeg sjekket inn fikk jeg som Diamond-medlem to kuponger som begge kunne innløses i én drikke og én snack i den døgnåpne snack-skranken.

Rommet var rent og romslig, og inneholdt det meste man trenger av fasiliteter. Det rommet imidlertid manglet, var minibar. Rommet hadde dog balkong, og siden dette oppholdet var om vinteren, fikk balkongen fungere som minibar.

Rommet sett fra inngangsdøra
Rommet sett fra inngangsdøra
Seng av god kvalitet
Seng av god kvalitet, med eget laptop-bord til å ha på fanget

 

Grei plass for arbeid og avslapping
Grei plass for arbeid og avslapping
Balkongdøra
Balkongdøra
Romslig balkong. (I dette tilfellet romslig minibar.)
Romslig balkong. (I dette tilfellet romslig minibar.)

Hotellet ligger rett ved siden av noen jernbaneskinner. På tross av dette kunne jeg ikke høre noen tog eller annen støy utenfra.

Utsikt fra balkongen
Utsikt fra balkongen
Utsikt fra balkongen
Utsikt fra balkongen

Badet var lyst og fint, og det var ingenting å utsette på dette. Såpe var tilgjengelig i veggmonterte dispensere, og dette er vel kanskje mer miljøvennlig og økonomisk enn å ha småflasker og såpestykker.

Dusjen
Dusjen

 

Vasken
Vasken
Såpedispensere
Såpedispensere

Frokost var inkludert i oppholdet, så den måtte jo da dokumenteres og fortæres. Frokostområdet var innbydende og koselig, og utvalget var helt kurant.

Restauranten
Restauranten

 

Brød og frokostblandinger
Brød og frokostblandinger
Brød og frokostblandinger
Varmretter
Pålegg
Pålegg

 

Varm og kald drikke
Varm og kald drikke

IMG_4980

Hotellet har også et trimrom med de aller mest grunnleggende apparater og treningsutstyr, samt en TV på veggen. Trimrommet virket rent og velholdt, og hadde rene hånklær og desinfeksjonsmiddel.

 

IMG_4982

 

Det var også en garderobe der hvor man kunne oppbevare verdisaker, og det var satt frem vann og grønne epler.

 

 

 

 

Garderobe
Garderobe

Ved resepsjonen er det også et business-senter for den som har behov for slikt.

Business Center
Business Center

Dette er absolutt et kurant hotell for dem som ikke ønsker å bruke alt for mye penger på å overnatte i Berlin. Det er ikke luksuriøst, men det er allikevel rent og pent, og har det meste man trenger for å ha et behagelig hotellopphold. Det er allikevel et stort minus at rommet ikke har minibar. Om sommeren kunne det ha blitt et problem, og på grunn av dette ville jeg nok tenkt meg om to ganger før jeg bestilte dette hotellet om sommeren. Selv om hotellet er relativt billig, finnes det allikevel tilsvarende hoteller som er enda billigere. Alt i alt gjør hotellet seg fortjent til 7 av 10 bonuspoeng.

7av10

[box style=’info’]Quickfacts:

Rompris: €89 (varierer)

Hjemmeside: Hampton by Hilton Berlin City West

Fordeler: Balkong, rent, stille

Ulemper: Ingen minibar

[/box]


Vis større kart

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *