Meld deg inn i Hilton Honors – få 5000 bonuspoeng!

Waldrof Astoria Los Cabos Pedregal, Mexico

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Hvis du ikke er medlem av Hilton Honors, frister hotellkjeden nå med 5000 ekstra bonuspoeng hvis du melder deg inn og gjennomfører to opphold.

Hilton-hotellenes fordelsprogram Hilton Honors tilbyr nå nye medlemmer 5000 velkomstpoeng etter to opphold. Hvis du ikke er medlem enda og planlegger opphold, er dette en god anledning til å melde seg inn.

Meld deg inn i Hilton Honors – få 5000 bonuspoeng!

Betingelser

Betingelsene for velkomstbonusen er egentlig ganske enkle. Du tjener 2000 poeng etter ditt første opphold og 3000 poeng etter opphold nummer to. Som vanlig er det kun opphold som er booket direkte med Hilton som teller.

Om du vil benytte deg av tilbudet har du forholdsvis god tid på deg. Fristen for å melde seg inn 31. desember 2020 og det andre oppholdet må være avsluttet inn 6 måneder etter registrering.

Du finner fullstendig oversikt over betingelser og registrering på Hilton sine nettsider.

Er det verdt det?

5000 bonuspoeng fra Hilton Honors er egentlig ikke veldig mye å snakke om. Litt avhengig av hvordan du bruker poengene har de en verdi på 180-240 kroner. Når det er sagt er det likevel et kjekt insentiv til å registrere seg og begynne å samle poeng. Husk også å registrere deg for den pågående Points Unlimited-kampanjen, som også er åpen for alle medlemmer.

Vil du vite mer om Hilton Honors finner du svar på alt du lurer på og litt til i den offisielle Hilton Honors-tråden på forumet vårt.

Denne artikkelen ble først publisert av The Deal Daddy for InsideFlyer.co.uk. Artikkelen er lettere bearbeidet og oversatt til norsk.

Foto: Hilton

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *