THAI Smile Airways blir en del av Star Alliance

THAI Smile Airways blir Star Alliance Connecting Partner

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

THAI Smile Airways, THAI Airways’ regionale lavprisselskap, er nå offisielt en del av Star Alliance. Samarbeidet ble kunngjort allerede i fjor, men prosessen er nå offisielt fullført.

Nå THAI Smile nå er en del av Star Alliance, er det ikke som fullverdig medlem, men som Connecting Partner. Denne varianten av Connecting Partner-modellen ble introdusert i mai 2017 med det kinesiske flyselskapet Juneyao Airlines. THAI Smile Airways blir alliansens andre Connecting Partner-medlem.

THAI Smile Airways er offisielt lansert som Star Alliance Connecting Partner

THAI Smile tilbyr 396 ukentlige avganger til 32 destinasjoner i ni land. Som Connecting Partner vil selskapet vil utvide Star Alliance-nettverket med ti helt nye destinasjoner.

– Dagen i dag er en viktig milepæl for THAI Smile Airways og vi er glade for å få lov til å bli Connecting Partner. Dette gir en enorm verdi for kundene og regionene vi betjener, og er et strategisk skritt som posisjonerer THAI Smile Airways som en viktig regional aktør, sier Charita Leelayudth, administrerende direktør i THAI Smile Airways.

Ingen poeng for SAS EuroBonus

Fra og med denne uken kan passasjerer som reiser med utvalgte flyselskaper i Star Alliance dra nytte av gjennomgående innsjekking og bagasje, når man har forbindelser videre med THAI Smile. Disse selskapene er per i dag Austrian, Lufthansa, SWISS and THAI Airways Intl.

Star Alliance Silver- eller Gold-medlemmer vil også kunne dra nytte av et utvalg av fordelene man vanligvis har når man reiser med et av selskapene i alliansen. Det er imidlertid kun medlemmer av Royal Orchid Plus og Miles & More som foreløpig har mulighet til å opptjene poeng og ta ut bonusreiser med THAI Smile.

THAI Smile Airways

– Connecting Partner-modellen vår ble introdusert for tre år siden for å tilby flyselskaper en attraktiv måte å koble seg til vårt globale alliansenettverk, uten å kreve fullt medlemskap. Vi vil fortsette å utvide denne modellen for å gi kundene våre flere alternativer, sier Jeffrey Goh, administrerende direktør i Star Alliance. – Det er en glede for meg å ønske THAI Smile Airways velkommen i dag som Star Alliance Connecting Partner. Dette vil kundene våre dra nytte av gjennom flere reisealternativer i og bedre tjenester i Asia.

Foto: THAI Smile Airways

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *