Star Alliance: Boston og New York i business class fra 11 517

Frihetsgudinnen i New York

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

It’s back! Dette er en deal som dukker opp med jevne mellomrom, men den er faktisk så god at den ikke kan nevner for ofte. TAP Air Portugal er tilbake med New York og Boston i business class for bare 11 517 kroner!

New York og Boston er populære reisemål blant både fritids- og forretningsreisende. Det betyr selvfølgelig også sterk konkurranse og gode tilbud for oss reisende. Vi vet ikke hvor lenge dette tilbudet står, men tilgjengeligheten ser ut til å være god fra nå av og ut året. Det ser heller ikke ut til å være noe særlig restriksjoner på billettene og du kan til og med bestille enveis-billetter til halv pris av tur/retur. Som medlem av Star Alliance tjener du også godt med SAS EuroBonus-poeng når du flyr TAP Air Portugal.

TAP Air Portugal Business Class til New York fra momondo.no
TAP Business Class til New York fra momondo.no
TAP Air Portugal Business Class til Boston fra momondo.no
TAP Business Class til Boston fra momondo.no

Det ser ut som du får de beste prisene når du bestiller direkte fra TAP Air Portugal. Da kan du også legge inn en stopover i Lisboa, uten tillegg i prisen.

TAP Air Portugal Business Class til New York og Boston
Kart fra gcmap.com

Bonuspoeng

Det som gjør tilbudene fra TAP spesielt interessante er den svært gode opptjeningen til SAS EuroBonus og andre programmer i Star Alliance. Selv de billigste business class-billettene gir 200% opptjening. Dette er svært generøst sammenlignet med hva andre selskaper gir, spesielt tatt i betraktning av hva billettene koster.

En tur/retur-reise fra Oslo til New York via Lisboa vil gi deg 20 240 EuroBonus-poeng, eller nesten halvveis til gullkort.

TAP Air Portugal business class

Mange av TAP Air Portugal sine flygninger går nå med selskapets splitter nye Airbus A330neo-fly med det mest moderne business class-produktet. Vi er ganske sikker på at du får en fin tur.

Takk til Steffen hos InsideFlyer.de som først publiserte denne reisedealen.

Forsidefoto: Ronile fra Pixabay

Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *