Eksklusivt: Få 22% rabatt og vinn en laptopveske fra Horizn Studios!

Horizn Studios

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Våre venner hos den Berlin-baserte Smartkoffert-leverandøren Horizn Studios satte så stor pris på vår omtale av deres Cabin Trolley M. De likte den så godt at de nå tilbyr InsideFlyers lesere en eksklusiv 22% rabatt på alle Cabin- og Check-In-modeller. I tillegg gir deg sjansen til å vinne en laptopveske til en verdi av 590,- kroner!

Som trofast leser av InsideFlyer får du 22% rabatt på alle Cabin- og Check-In-modeller.

Rabatten gjelder i én uke fra i dag, så her er det bare å hive seg rundt og bestille!

Hvem er Horizn Studios?

Horizn Studios lager «Smart bagasje» og er spesialiserer seg på å utvikle innovative reiseprodukter for den digitale tidsalderen. Alle kofferter leveres med en portabel smartlader som lar deg være tilkoblet når du er ute på reise. Og ikke minst, alle produktene deres tar seg godt ut!

22% rabatt på Cabin- og Check-In-kofferter

Fram til onsdag 21. februar 2018 får alle InsideFlyers lesere en eksklusiv rabatt på 22% på Cabin- og Check-In-modeller. Alt du behøver å gjøre for å få rabatten er å bruke rabattkoden HORIZNxIF22 når du bestiller i Horizn Studios nettbutikk.

Vinn en laptopveske

22% rabatt er allerede en svært god deal for kvalitet og design av det kaliberet Horizn Studios leverer, men vi synes InsideFlyers lesere fortjener litt ekstra. Som en ekstra bonus på toppen av rabatten er derfor alle som benytter seg av rabattkoden automatisk med i trekningen av en Horizn Studios 13’’ laptopveske fra den nye Koenji-serien.

Du kan vinne denne Koenji laptopvesken til en verdi av 590,- kroner!

Betingelser

Tilbudene gjelder fra 15. til 21. februar 2018. Alle bestillinger som gjøres i denne perioden med rabattkoden HORIZNxIF22 er med i trekningen. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter, og gjelder for ett kjøp pr. kunde.

Horizn Studios leverer svært gode produkter og 22% rabatt er absolutt en god deal. Er du på utkikk etter en ny koffert bør du absolutt ta en kikk på produktene Horizn Studios tilbyr.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *