Hyatt Regency Boston

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Hyatt Regency Boston ligger sentralt i Boston med kort gangavstand til det meste av fasiliteter. Kort gangavstand er ingen ulempe i Boston på vinterstid, da gradestokken er kjent for å krype langt ned på det blå. Det er massevis av restauranter og butikker i umiddelbar nærhet, og blant annet ligger shoppingsenteret Macy’s kun et snøballkast unna.

Selve inngangspartiet på gateplan er ganske anonymt. Hotellet har også et inngangsparti i parkeringsgarasjen under, hvor man som regel havner dersom man tar taxi til hotellet.

Inngangsparti i garasjeanlegget
Inngangsparti i garasjeanlegget

Når man entrer hotellet kommer man først til Concierge-desken. For å komme til resepsjonen må man ta heisen opp til 3. etasje.

Resepsjonen
Resepsjonen

Innsjekkingen gikk raskt og effektivt. Jeg hadde bestilt to rom, og brukt Diamond Suite Upgrades på begge rommene, så begge rommene var oppgradert til Lafayette Suite. Begge rommene fikk hver sin Diamond amenity av valgfri type. Jeg valgte dobbel dose rødvin og ostefat.

Lafayette suiten er i enden av denne korridoren
Lafayette suiten er i enden av denne korridoren

Hotellet er nyrenovert, så man skulle forvente litt freshere interiør. Innredningen i suiten er ikke spesielt moderne, men den er funksjonell og har de fleste fasiliteter man forventer å finne. Det som til min overraskelse manglet var faktisk minibar. Da jeg ringte resepsjonen kunne de forklare at alle minibarene var i ferd med å byttes ut mot tomme kjøleskap. Hvis jeg ikke hadde fått installert et kjøleskap skulle de sende et opp med en gang, og det gjorde de.

Stua
Stua
Stua
Stua
Velutstyrt bokhylle
Velutstyrt bokhylle

 

Utsmykning
Utsmykning
Soverommet
Soverommet

Både stua og soverommet hadde store flatskjerm-TVer med rikt utvalg av kanaler. Senga var meget god, som senger på Hyatt-hoteller pleier å være.

Kaffemaskin på soverommet
Kaffemaskin på soverommet
Vask
Vask og inngang til toalett og dusj
Dusj
Dusj
Såper
Såper

Frokost var inkludert i prisen, så denne var verd å få med seg. Her var det en egen kokk som tilberedte det man ønsket av varme retter, eller man kunne velge fra det som allerede var lagt ut. Bagelene var veldig gode etter en runde gjennom bagel-kutteren og toasteren. Baconet var også crispy og godt, akkurat som bacon skal være.

Brød og pålegg
Brød og pålegg
Varme retter
Varme retter

Hotellet holder en jevnt over god standard, som står greit i samsvar med prisen. Interiøret er som nevnt ganske umoderne og lite «fresht», og det er ganske negativt at rommene ikke har minibar. Hotellet har heller ingen club lounge. Internett med lav hastighet er gratis for alle gjester, mens Platinum og Diamond-medlemmer får gratis internett med høy hastighet. Betjeningen på hotellet var i hovedsak hyggelige og hjelpsomme. Hotellet gjør seg fortjent til 7 av 10 poeng.

7av10


Vis større kart
[box style=’info’]Quickfacts:

Pris: fra underkant av 200 USD

Hjemmeside: Hyatt Regency Boston

Fordeler: Sentral beliggenhet

Ulemper: Ingen minibar, ingen club lounge

[/box]

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *