Innsjekk allerede ved booking med Iberia

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Er du typen som vil tilbringe minst mulig tid på flyplasser? Eller glemmer du å sjekke inn online slik at du ender opp med dårlige seter? Nå lanserer Iberia muligheten for å sjekke inn allerede når du booker billetten.

Konseptet er prøvd ut på et par utvalgte ruter, Madrid-Bilbao og Madrid-Palma de Mallorca. Responsen har vært så bra at Iberia nå velger å lansere dette på samtlige ruter. I mailen med bookingbekreftelsen finner du en link som lar deg sjekke inn på flyvninger mellom to dager og fem måneder frem i tid. Den nye tjenesten er tilgjengelig via Iberias hjemmeside, inklusiv flyvninger med Iberia Express og Iberia Regional. Unntakene er Storbritannia, USA og et par land i Mellom-Amerika på grunn av begrensninger fra myndighetene.

Det er en spennende nyhet Iberia nå introduserer og helt klart noe som kan forenkle hverdagen for mange av oss som reise relativt ofte. Da dette er en standardløsning som systemet Amadeus leverer, er det nok ikke utenkelig at flere selskaper kommer til å ta i bruk denne løsningen i fremtiden.

Hovedbilde: Adrian Pingstone/Wikimedia Commons

Artikkelen er opprinnelig skrevet av PC Reithe for www.bonusfeber.se

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *