InsideFlyers julekalender – 24 dager med premiedryss!

Adventskalender julekalender

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Endelig er adventstiden her og det betyr at vi er klare med en ny runde av InsideFlyers julekalender! Hver dag fram til 24. desember trekker vi minst én vinner av premier fra våre generøse samarbeidspartnere.

InsideFlyer har siden oppstarten vært kjent for å ha den beste julekalenderen med reisetema. Årets julekalender er intet unntak. Blant årets premier kan vi blant annet by på premium flybilletter, bonuspoeng, hotellovernattinger, gavekort, reiseeffekt og kofferter, gullkort og mye mer.

Dagens premie i InsideFlyers julekalender er en AIRMATE Duo fra Simplifiers. Denne pakken består av mobilholderen AIRMATE Mobile og nettbrettholderen AIRMATE Tablet, som er de første produktene av sitt slag som festes direkte i låsen til bordet i seteryggen på fly. Vi har testet på AIRMATE Tablet og AIRMATE Mobile tidligere.

AIRMATE Tablet - en smart nettbrettholder for flyturen

Akkurat nå kan du som leser av InsideFlyer få 30% rabatt på AIRMATE Tablet. Bruk rabattkoden IFDK1119 når du bestiller produktet i Simplifiers’ nettbutikk.

Trykk her for å delta!

Dagens samarbeidspartner 1. desember

Simplifiers Airmate logo

Hver dag frem til den 24. desember presenterer vi spennende premier fra sponsorer i vpr julekalender. Vinnerne annonseres daglig på forsiden.

InsideFlyers julekalenderer åpen for både nye og gamle lesere.

Våre samarbeidspartnere i 2019

julekalender samarbeidspartnere

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *