LOT åpner direkterute mellom Oslo og Warszawa

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Flyselskapet LOT Polish Airlines oppretter en direkterute mellom Oslo Lufthavn og Frédéric Chopin lufthavn Warszawa-Okęcie.

Direkteruten starter opp 25. mars 2018, og vil ha 13 ukentlige avganger mellom de to hovedstadene. Det vil si to daglige avganger, bortsett fra søndag.

Les også: LOT med ny rute til Los Angeles

Direkteruten vil bli operert med en Embraer 195. Ruten opereres med tre serviceklasser: økonomi, premium økonomi og business. E195-flyene til LOT er utstyrt med 2-2 seter i bredden. Reiser du i businessklasse blokkerer LOT ett sete i hver toseter. Målgruppen til den nye ruten skal i følge Avinor være forretningsreisende mellom byene.

Vi har hatt et vellykket lavprisprodukt på denne ruten en stund. Når vi nå ønsker LOT Polish Airlines velkommen til Oslo, og med det introduserer et knutepunktselskap av denne størrelsen i sektoren, åpnes de to byene for et nytt marked.
Jasper Spruit, direktør for trafikkutvikling ved Oslo lufthavn

E195 er flytypen som LOT vil sette inn på ruten mellom Oslo og Warszawa. (Foto: LOT)

Tiende Star Alliance-selskap på OSL

LOT blir i mars det tiende selskapet fra Star Alliance som flyr til OSL, og vil med det styrke lufthavnen som Star Alliance-hub. Reisende fra Norge vil få flere muligheter til å reise med Star Alliance via eller fra OSL, i tillegg til at reisende fra Polen nå vil kunne få tilgang til et stort antall SAS-forbindelser fra OSL.

– Vi er veldig stolte av vår portefølje av Star Alliance-flyselskaper som forbinder Oslo med de store knutepunktene i verden, og vår nyeste partner vil bidra til økt vekst, sier Spruit.

For reisende fra Norge, er det verdt å merke seg at LOT har et globalt rutenettverk som vil tilby enda flere ett-stoppsruter fra Oslo. Dette inkluderer Sentral- og Øst-Europa, Balan og Det fjerne østen. Langdistanserutene til LOT i all hovedsak opereres med Dreamliner. Det er mulig å søke opp rutenettet til LOT her.

Har du tenkt å reise benytte deg av denne ruten? Fortell oss hva du tenker om ruten i kommentarfeltet!

Kommentar

  1. Jarko sier

    Fantastisk! Til slutt kan jeg besøke warszawa oftere, og min favoritt nattklubb – Ny orlean. Beste klubben i Warszawa! Fint måltid og god service

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *