Lufthansa med bedre mulighet for å oppgradere til Business Class

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Lufthansa gir sine Miles & More-medlemmer bedre mulighet for å oppgradere seg fra Economy Class til Business Class på deres Europeiske flighter. For 20 000 Miles kan du nå få flytte frem foran gardinen.

Muligheten for å kunne oppgradere seg fra Economy Class til Business Class har vært der en stund, men det har bare vært for noen få billettklasser. Nå har det blitt mulig for flere billettklasser, slik at det er lettere å kjøpe en billett i Economy Class som deretter kan oppgraderes til Business Class.

LH 4Om dette gir en god merverdi vil jo være opp til den enkelte å vurdere. Men Lufthansa byr på et ganske så god Business Class-produkt innen for Europa. Om det er verdt å bruke 20 000 poeng for en oppgradering av en flight på opp til en time eller to kan jo diskuteres. Det kommer vel an på hvor mange poeng man har på kontoen, og hvor fort man gjerne vil bruke dem. Men på den andre siden, kan det føles som en fornuftig løsning hvis flyturen kommer opp mot 3 timer. Prisen er jo den samme om man flyr i 30 minutter eller i 3 timer, da det er innenfor Europa som er begrensningen.

Lufthansa Business Class måltid mellom Frankfurt og København.
Lufthansa Business Class måltid mellom Frankfurt og København.
Lufthansa Business Class måltid mellom København og Frankfurt
Lufthansa Business Class måltid mellom København og Frankfurt

Noen av fordelene ombord ved å fly Business Class fremfor Economy Class er:

  • Blokkert midtsete
  • Full bar – service ombord
  • Egen meny deles ut
  • Alltid et greit måltid. Varm mat serveres på ruter over 2 timer.

Generelt vil vi anbefale å spare sine miles/poeng for å bruke dem til å ta ut bonusbilletter. Lufthansa har jo tidvis tilbud for bonusbilletter med 50% rabatt som kan gi et godt kjøp. Ved å benytte et slikt tilbud kan man klare å få bonusbilletter interkontinentalt fra 40 000 – 50 000 miles/poeng og oppover. Skatter og avgifter kommer jo alltid i tillegg.

Er du medlem av Miles & More og har noen gode tips til hvordan man kan bruke poengene sine, så del gjerne med oss i kommentarfeltet nedenfor.

 

Opprinnelig skrevet for bonusfeber.dk av Henrik Olsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *