Massevis av ledige bonusseter i AA First Class til våren

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

American Airlines (AA) setter inn rute nummer 2 mellom Los Angeles og London 28. mars 2015. På denne flyvningen er det massevis av ledige bonusseter i første klasse begge veier, frem til 31. mai.

Flyet er av typen Boeing 777-300ER, og er utstyrt med American Airlines nye First Class-kabin. Det er svært uvanlig at fler enn 2 seter i First Class frigis som bonusseter, men her ser det altså ut til at samtlige seter er frigitt. Ikke nok med at alle seter er tilgjengelige som bonusseter, men de er alle tilgjengelige for «MileSAAver» hvilket betyr 62 500 miles hver vei. Dette er trolig en feil i systemet, så det lønner seg å handle raskt for å dra nytte av dette. Vi har søkt på intet mindre enn 6 seter (som er max) i First Class, og får opp mye tilgjengelighet på utreisen. Tilbake er det dårligere tilgjengelighet, men det finnes noe ledig fremdeles.

LHR-LAX

LAX-LHR

Man trenger ikke å ha miles hos American Airlines for å bestille disse setene. De er også tilgjengelige med British Airways Avios, og trolig gjennom andre OneWorld-programmer også.

Denne nyheten har truffet de store bloggene i dag, så disse plassene forsvinner nok raskt. Har du tenkt å benytte deg av denne muligheten? Fortell oss gjerne om du har hatt suksess i kommentarfeltet nedenfor, eller i vårt forum.

For mer informasjon om dette, samt tilgjengelighet i Economy Class, kan dere lese bloggen «One Mile At A Time» her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *