Ethiopian flyr Dublin – Los Angeles fra juni 2015

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Ethiopian Airlines har annonsert at de vil starte tre ukentlige avganger mellom Addis Abeba og Los Angeles, via Dublin. Ruten vil flys med deres Boeing 787-8 Dreamliner.

Flyet går mellom Dublin og Los Angeles på torsdager, lørdager og mandager. Dette øker valgmulighetene mellom Europa og USAs vestkyst, og det er særlig gode nyheter dersom man samler bonuspoeng i Star Alliance. Det er også interessant å merke seg at tilgjengeligheten av bonusseter er veldig god, så hvis man trenger å svi av noen bonuspoeng kan dette være et godt alternativ. Vi har brukt «ANA Tool» og søkt på en tilfeldig uke i juli, hvor alle avganger begge veier har to ledige bonusseter i Cloud Nine (Business Class):

ET availability

Ulempen med disse tidspunktene er at man må belage seg på å overnatte i Dublin begge veier. Det seneste flyet fra Dublin til Oslo går klokken 19.00 via København, og det er kortere enn minste tillatte tid for flybytte.

En fordel med denne ruten kan være Dublins US Preclearance-fasiliteter, dersom Ethiopian Airlines får benytte disse. Det innebærer at passasjerene kan passere pass- og tollkontroll for USA allerede før de går ombord i Dublin.

Map
Kart fra http://www.gcmap.com/
Dist
Distanse mellom Addis Abeba, Dublin og Los Angeles

Har du fløyet Ethiopian Airlines før? Har du tenkt til å prøve denne ruten? Vi hører gjerne fra deg i kommentarfeltet eller i vårt forum.

Ethiopian 787 Business Class
Cloud Nine (Business Class) på Ethiopian Airlines Boeing 787 Dreamliner

 

Hovedbilde: Wikimedia Commons

Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *