Med Singapore Airlines og et stopp i Singapore blir reisen til Australia og New Zealand mer behagelig

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

En reise til Australia og New Zealand betyr en total reisetid på godt over 20 timer. Hvordan flyreisen og ventetiden på flyplassen oppleves kan ha derfor ha mye å si for totalopplevelsen. I denne artikkelen ser vi på hvordan du kan gjøre reisen så behagelig som mulig ved å legge mellomlandingen til Singapore Changi Lufthavn. Vi ser også på kampanjen Singapore Airlines har på deres Business Class- og Premium Economy-billetter fra København.

Denne artikkelen er sponset av Singapore Airlines

Den klart mest komfortable måten å reise på fra Norden til Australia og New Zealand er å fly med Singapore Airlines, og reise via Singapore Changi Lufthavn. Det flere gode grunner til at denne ruten er den foretrukne blant mange erfarne reisende:

  • Singapore Airlines tilbyr et av aller beste produktene i verden og de flyr direkte mellom Singapore og København.
  • Den totale flytiden via Singapore er den mest optimale
  • Det gjør den ellers lange flyturen lettere for barn
  • Singapore Changi lufthavn ble kåret til verdens beste flyplass av Skytrax både i 2016 og 2017
  • Singapore er en utrolig flott by å ta en stopp med overnatting i, enten på utreise eller hjemreise

Å fly med Singapore Airlines

Reisen starter med en direkteflygning fra København til Singapore med Singapore Airlines. Det er en flytur på rett under 12 timer og du flyr med det som kanskje er verdens beste flyselskap. Singapore Airlines er kjent for deres gode service fra «The Singapore Girls»  i alle kabinklasser, men flyr du i business class får du oppleve en skikkelig luksusopplevelse i luften.

Når du flyr business class med Singapore Airlines får du et av markedets mest romslige flyseter. Du får service på høyeste nivå hvor mat og drikke er i toppklasse. Setet kan legges flatt og gjøres om til en seng slik at du ankommer Singapore frisk og opplagt. Du får to flyvninger på turen din til Australia eller New Zealand (og to hjem igjen) og du vil garantert huske selve flyreisen som en viktig del av totalopplevelsen.

Du reiser komfortabelt når du sitter i Singapore Airlines nye Business Class ut fra København (foto: Singapore Airlines).

Flyr du i den nye Premium Economy vil du også få en flott opplevelse, selv om det ikke når helt opp til Business Class. Bedre mat og gratis Champagne fra avgang til landing er noen av fordelene du får i Premium Economy, og selvfølgelig et større og mer komfortabelt sete som gjør reisen mer behagelig.

Ved å velge Premium Economy får du mye for pengene.

Slik ser Singapore Airlines Premium Economy-sete ut.

Se våre grundige test av Singapore Airlines Premium Economy her (dansk)

Fra Singapore til Auckland i New Zealand kommer nok en lang flytur på rett under 11 timer.

Den mest optimale ruten til Australia og New Zealand går via Singapore.

Siden Singapore ligger nesten midt mellom København og Australia eller New Zealand er veien om Singapore opplagt den mest optimale ruten. I tillegg får du service i verdensklasse som Singapore Airlines tilbyr sine kunder.

Ekstra gode priser i Business Class eller Premium Economy

Singapore Airlines har akkurat nå en kampanje hvor de gir ekstra gode priser til Australia og New Zealand i Business Class og Premium Economy.

Her er noen eksempler:

Business Class

Premium Economy

Tranfer i Singapore Changi Lufthavnen

Mellomlanding på Singapore Changi flyplass er enkelt og greit, flyplassen er faktisk verdens beste ifølge Skytrax. Flyplassen har et godt utvalg av lounger, restauranter og shoppingmuligheter. I tillegg tilbyr flyplassen en rekke andre fasiliteter, som for eksempel:

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Din neste reise?

Vi vil absolutt anbefale at din neste reise går til Australia eller New Zealand og at turen går med Singapore Airlines. Vi synes også at du skal benytte deg av muligheten for å ta en stopp i Singapore på enten utreise eller hjemreise, slik at du får mest mulig ut av reisen.

Opplevelsen både om bord og i lufta er noe av det absolutt beste du kan få.

Du kan bestille dine flybilletter på Singapore Airlines hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *