Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.
Singapore Airlines og den to-stjernede Michelin-restaurant AOC fortsetter samarbeidet og lanserer i mars en vårmeny. Vi har vært i flyplassen og smakt på menyen. Se hva vi syntes om den og hva som venter passasjerene som flyr i Business Class.
Partnerskapet mellom Singapore Airlines og AOC er bygget på et felles engasjement for å levere helhetlige gjesteopplevelser, kulinarisk ekspertise og opphøyede matopplevelser. Med lanseringen av AOC’s første meny for Singapore Airlines i sommer har partene satt nye standarder for flymat.
Meny versjon 2.0
Menyen, som igjen er designet av Søren Selin, AOC’s erfarne kjøkkensjef, har igjen krevd nytenkning og mange tilpasninger for å lage mat på Michelin-nivå om til mat som blir varmet opp og servert på et fly i 11 kilometers høyde.
Den 1. mars er partene klare med en ny sesongbasert meny fra AOC – en vårmeny bestående av to retter:
Forrett: Kammusling med glaskål, pepperrot og dill
Hovedrett: Lammeculotte med hjertesalat, morkelsaus og vårurter


Rettene er ikke helt ferdige ennå, og etter dagens event fikk vi muligheten til å komme med noen idéer til både Søren Selin og Casper Vedel, som er Executive Chef i Gate Gourmet. Et av forslagene vi fra InsideFlyer kom med til hovedretten, var å fjerne fettlaget på toppen av culotten for å gjøre det lettere å skjære igjennom, samt å dele hjertesalaten på langs.

Våre passasjerer forventer en reiseopplevelse utover det vanlige når de går om bord på våre fly. Som verdens mest prisbelønte flyselskap er kundetilfredshet alltid vår høyeste prioritet. AOC’s sommermeny satte nye standarder og fikk fantastisk tilbakemelding og ros fra våre kunder. Nå ser jeg frem til at våre passasjerer får smake den nye vårmenyen og gir dem enda en lokal matopplevelse i toppklasse.
Jagdish Bhojwani, General Manager for Singapore Airlines i Norden
Søren Selin understreker at han med menyen har hatt fokus på å bevare AOC’s kjennetegn og samtidig gjøre rettene litt enklere, slik at menyen kan gjennomføres på høyt nivå.

De to nye rettene til Singapore Airlines er mitt syn på en ekte vårmeny. For meg er fokuset alltid på sesong og lokale råvarer, estetikk, tilberedning og god smak. Når vi ser på de månedene menyen er i luften, har rettene kommet til meg. Kammusling, glaskål, lam, salat og vårurter som kan få lov til å endre seg litt i løpet av vårmånedene. Som sist har det vært en del justeringer, det er uunngåelig, og denne gangen har jeg tenkt litt mer på enkelhet for å gjøre det lettere å gjennomføre menyen på et høyt nivå, som både vi og Singapore Airlines er garantister for.
Søren Selin, Kjøkkensjef på AOC
Lägg igen kommentar