– Nei, vi er ikke på randen av konkurs!

Thai Airways Airbus A380

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Flere medier har denne uken meldt at flyselskapet Thai Airways er i dyp krise og på randen av konkurs. Dette stemmer ikke, sier selskapets øverste leder.

Flere medier har denne uken meldt at Thailands nasjonale flyselskap Thai Airways står i fare for å måtte stenge virksomheten. Nyheten har også vært gjengitt og diskutert i forumet vårt. Flyselskapets president, Sumeth Damrongchaitham, tilbakeviser påstandene som falske nyheter.

Damrongchaitham, som ifølge nyhetsartiklene selv skal være opphav til spekulasjonene, hevder at det seg om feiltolkede meldinger som ble formidlet i et internt møte med ansatte i Thai. Temaet skal ha vært å skape bevissthet blant de ansatte rundt den intense konkurransesituasjonen i markedet for flyreiser og Thai sin posisjon i dette markedet.

Sumeth Damrongchaitham i Thai Airways
Sumeth Damrongchaitham i Thai Airways. Bildet har ikke sammenheng med tema i artikkelen. Foto: Thai Airways

Oppfordrer til å samarbeide på tvers av roller

Møtet mellom Damrongchaitham og de ansatte skal ha hatt til hensikt å motivere de ansatte til å ta grep for å kutte kostnader og øke selskapets inntekter. Dagens marked er preget av intens konkurranse og en prissensitiv kundegruppe. Ansatte skal ha blitt oppfordret til å samarbeide på tvers av sine roller i organisasjonen for å opprettholde flyselskapets konkurranseevne og skape lønnsomhet.

Thai skriver i en pressemelding at flyselskapet er veldig langt fra en konkurs og at sannheten er at flyselskapet fortsatt er konkurransedyktige i et tøft marked.

Forsidefoto: Airbus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *