Austrian pusser opp Senatorloungene på Vienna Airport

Ny senatorlounge på Vienna Airport

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det østerrikske flyselskapet Austrian har den siste tiden jobbet med å gi loungene sine på Vienna Airport en real ansiktsløftning. To av businessloungene er allerede pusset opp, og forrige uke var den første av to Senatorlounger klar i ny drakt.

Det nye designet Austrians Senatorlounge på Vienna Airport er lyst og innbydende, med designelementer som er typisk for Østerrike. Både møbler og tekstiler er av østerriksk design, og ekte østerrikske bøketrær sørger for en grønn atmosfære. På veggene vil du finne kunst fra kjente østerrikske kunstnere som Gustav Klimt.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

630 000 besøkende i 2017

Austrian opererer totalt sju lounger på Vienna Airport. Tre Businesslounger, to Senatorlounger og to HON-lounger. Flyselskapets lounger er et populært tilbud og hadde totalt 630 000 besøkende i 2017. Spesielt mat og drikke-tilbudet fra restaurant og cateringleverandøren Do & Co er noen reisende setter pris på i følge flyselskapet.

Ferdigstilles våren 2018

I tillegg til senatorloungen som åpnet forrige uke er to av Austrians businesslounger også pusset opp. Austrian skriver i en pressemelding at alle Business- og Senatorloungene på Vienna Airport skal stå ferdig våren 2018.

Vi gleder oss til å teste den nye loungen og kommer tilbake med en grundig anmeldelse så snart det lar seg gjøre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *