Om oss

Av reiseglade – For reiseglede

Bonusfeber er en nettside for deg som ofte er på reise, og som ønsker å få mer ut av hvert reisedøgn. Enten du er på jobb eller på ferie.

Vårt mål er å gi deg mer ut av hver reise:
Vårt team av glade reisende tar utfordringen med å teste og måle alt fra hoteller, flyselskaper og destinasjoner. Vår målsetning er å gi deg innsikt nok til å gjøre bedre reisevalg, og samtidig gi deg inspirasjon til å gå nye veier.

Bonusfeber – jepp, det ligger i navnet – vil også gi deg en masse tips om hvordan du får mest bonuspoeng, og deretter hvordan du kan få mest ut av dem du har.

Forum:
I tillegg har vi åpnet et forum der du kan diskutere og utveksle erfaringer med likesinnede. Igjennom forumet vil vi arrangere treff og turer/arrangementer du umulig ville kunne fått til på egen hånd. Vi har chartret SAS maskiner og flydd sightseeing langs Norskekysten. Våre medlemmer var også blant de første til å oppleve Dreamlineren fra innsiden…

Redaksjonen:

Roberto:
Flyr oftere med SAS enn de fleste og er en kapasitet på pendling i Norden. Samtidig har han en del riktig eksotiske reiser. Bare mas, så kommer reisebrevene…

Thomas:
Mannen bak de mest kreative reiserutene du kan tenke deg, og småbarnsfar på tur. Thomas vet flere måter å komme seg til London på enn selv de beste i utlandet.

Henning:
Sort belte i globetrotting! Har kjørt Gumball 3000 og kan svare deg på det du trenger å vite om American Express Centurion.

Fnate:
Internasjonal mysterigutt. Reiser verden rundt på jobb og privat. Kun fulgt av godt humør, bobler i høyre hånd og en liten elefant. Fnate har fast sete på British Airways – 62K. Du kan få låne det om du spør pent.

Tommy
Utvandret og høylytt Harstadværing. Tommy har jobbet med points&miles i flere år og er involvert i våre modersider milepoint.com. Tommy er en kapasitet på reiser over Atlanteren og alt som har med miles å gjøre.