Park Inn by Radisson: 500 gratispoeng per natt

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Park Inn by Radisson tilbyr nå 500 bonuspoeng per natt til gjester som velger å spare miljøet. Alt du trenger å gjøre er å henge et skilt på døra.

Skiltet henges opp på døra innen kl. 03.00 på natta, dersom du ikke ønsker at rommet rengjøres. Til gjengjeld belønnes du med 500 bonuspoeng. Betingelsen er at man bor to eller flere netter på hotellet. Så jo flere dager du klarer deg uten rengjøring, jo flere bonuspoeng får man.

Sjeldnere rengjøring av hotellrommene sparer hotellet for utgifter til vaskemiddel og rengjøringspersonell, samtidig som at håndklær slipper å vaskes unødvendig hyppig. Dette bidrar igjen til å skåne miljøet. De fleste klarer seg fint med å bruke samme håndklær to dager på rad, og ofte er det flere enn ett sett med håndklær tilgjengelig på hotellbadene uansett. Dersom behoved skulle oppstå, er det fremdeles mulig å ringe housekeeping og be om et nytt håndkle, uten at det går på bekostning av de 500 bonuspoengene.

I tillegg til å gi 500 bonuspoeng, donerer hotellkjeden samtidig 1 Euro til organisasjonen «World Childhood Foundation».

BF-Club-Carlson-500-point-for-at-undgå-rengøring-på-Park-Inn-Hoteller-768x1024

Vi i Bonusfeber synes dette er et godt initiativ, som gir gjestene et incentiv til å være mer økonomiske og miljøvennlige. Vi kommer selv til å benytte oss av denne muligheten til å tjene 500 bonuspoeng, og vi vil oppfordre andre til å gjøre det samme.

Les mer på Park Inns hjemmeside om tiltaket her, og om organisasjonen “World Childhood Foundation” her.

 

Artikkelen er oversatt og omskrevet fra Bonusfeber.dk/Henrik Olsen
Hovedbilde: Park Inn Ekaterinburg

Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *