Prøv LATAM Business Class for bare 622 kroner!

LATAM Boeing 787-9 Dreamliner

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Dette er kanskje ikke en reisedeal av typen vi vanligvis skriver om. Er du imidlertid flyinteressert og vil prøve så mange selskaper, flytyper og business class-produkter, eller uansett skal reise mellom Frankfurt og Madrid, er dette tilbudet fra LATAM mitt i blinken.

LATAMs rute mellom Santiago, Chile og Frankfurt har en stopp i Madrid på veien. På denne ruten, som flys med Boeing 787 Dreamliner, er det mulig å kjøpe billetter på strekningen MAD-FRA. Akkurat nå er det mulig få disse billettene ned i 622 kroner én vei, eller 1 462 kroner for tur/retur.

LATAM business class fra Madrid til Frankfurt for 622 kroner på momondo.no
Skjermdump fra momondo.no

Dette må sies å være en enestående billig mulighet til å prøve et skikkelig interkontinentalt business class-produkt. Turen fra Madrid til Frankfurt tar ca. 2,5 time.

Bonuspoeng

Bonuspoeng i Oneworld får du også med på kjøpet. Det er selvfølgelig ikke all verden med poeng å tjene på en så kort tur, men om du krediterer til for eksempel British Airways Executive Club er 40 TP for 622 kroner faktisk en veldig bra deal!

LATAM business class

LATAM business class har et godt business-produkt med seter som kan legges helt flatt. Med 2-2-2-setekonfigurasjon når det kanskje ikke opp til de aller beste hva gjelder det harde produktet. På en Europa-rute og til den prisen er det likevel langt, langt bedre enn hva andre flyselskaper tilbyr.

Vår skribent Vegard har allerede vært ute og testet denne ruten. Du kan lese om hva han synes om turen i anmeldelsen hans av LATAM business class.

Foto: LATAM

Kommentar

 1. Furlong sier

  I artikler som omhandler reisedeals, så er datoer når billetter er funnet greit og ta med. Ellers en fin artikkel

  • Martin Damm Laupstad sier

   Hei! Takk for tipset. Skal prøve å bli bedre på dette. Når det gjelder akkurat denne dealen ser det ut til å være god tilgjengelighet fra september og utover. Bruker du prisdiagrammet på Google Flights er det lett å finne datoer 🙂

 2. Ole-Magnus sier

  Takk for tips! Knabbet til meg en spontantur m/overnatting i september for 1500,- (2400 inkl. hotell) 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *