Qatar Airways med flere avganger fra Oslo

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Siden Qatar Airways startet sin rute mellom Doha og Oslo Gardermoen med en Airbus A319 maskin, har de jevnt økt på med både avganger og større flytyper.

Airbus A319 ble siden til en Airbus A330 for så å bli avløst av den splitter nye Boeing 787-8 Dreamliner. Og nå er det avgang fra Oslo hver dag i uken, dog med litt forskjellige avgangstider morgen/ ettermiddag, noe som gjør det greiere å finne en dag som passer best med videre forbindelser ut av Doha.

Nå melder Qatar at det kommer nye økninger på ruten. Fra 2. februar 2016 økes frekvensen fra 7 til 9 ukentlige avganger i perioden frem til slutten av mars. Det vil si at 2 dager i uken, tirsdag og lørdag, vil få 2 avganger mens øvrige dager vil få 1 avgang. De nye avgangene blir dog ikke med en Boeing 787-8 Dreamliner, men med en Airbus A330-300.

De nye rutetidene for disse nye avgangene blir som følger:

Oslo – Doha: tirsdag og lørdag 14:55 – 23:25
Doha – Oslo: tirsdag og lørdag 08:15 – 13.10

Den andre avgangen fra Oslo til Doha disse dagene går på morgenen.

Selskapet har fra starten av desember også økt frekvensene til København og Stockholm. København er nå oppe på 2 daglige avganger hver dag uken gjennom, mens Stockholm er nesten lik med sine 13 ukentlige avganger. Altså 1 dag med 1 avgang og 6 dager med 2 avganger. Stockholm hadde frem til nå 10 ukentlige og København 11 ukentlige, så de får begge 3 ekstra avganger i uken. Alle avgangene fra Stockholm og København er med Boeing 787-8 Dreamliner.

– At vi i nå i vintersesongen kan tilby enda flere avganger fra Oslo er nok et ledd i vår vekst i Skandinavia. Det er åtte år siden vi begynte å fly til Skandinavia, og dette er et marked som blir stadig viktigere for Qatar Airways globalt. De nye avgangene fra Oslo gir oss mulighet til ytterligere å profilere skandinaviske turist- og forretningsmuligheter for andre markeder i vårt globale nettverk, sier Christian Deresjö, Qatar Airways Country Manager Scandinavia, Finland og Baltikum.
Qatar Airways har vokst raskt i løpet av sine 18 år og flyr i dag en moderne flyflåte med 173 fly til 153 ferie- og forretningsdestinasjoner i Europa, Midtøsten, Afrika, Asia, Australia og Nord- og Sør-
Amerika. Ved årets Skytrax Awards mottok flyselskapet utmerkelsene Airline of the Year, Best Business Class Airline Seat og Best Airline in the Middle East.

Qatar Airways er medlem av OneWorld alliansen. De har sitt eget bonusprogram som heter Privilege Club. Vi har laget en guide for deg til dette bonusprogrammet som du finner på denne linken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *