Qatar Airways kjøper 18 Gulfstream-fly for én milliard dollar

Qatar Executive Gulfstream

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det er vel tvilsom at noen av oss noen gang kommer til å sette våre ben i disse flyene. De som har et reisebudsjett litt over det normale kan i imidlertid glede seg over Qatar Airways nå øker Qatar Executive-flåten med 18 nye Gulfstream-fly.

Avtalen ble undertegnet under en seremoni i Det Hvite Hus forrige uke, hvor også USAs president Donald Trump var tilstede. Ordren har en verdi på over én milliard amerikanske dollar og omfatter 14 Gulfstream G650ER og fire Gulfstream G500. Flyene skal inn i Qatar Executives raskt voksende flåte som i dag består av seks G650ER og fire G500ER.

Qatar Airways is er veldig glade for å ha undertegnet denne historiske avtalen med Gulfstream. Vi fortsetter å styrke vår corporate jet-avdeling, Qatar Executive, og denne satsningen gjør det mulig for å tilby skreddersydde luksusreiser til enda flere reisende, sier administrerende direktør i Qatar Airways, Mr. Akbar Al Baker.

Når vanlig first class føles som økonomi

Qatar Executive har vært kunde hos Gulfstream siden oktober 2014. Selskapet var da lanseringskunde for den helt nye G500, som en del av en større avtale som også inkluderte G650ER. Siden den gang har Qatar Executive gradvis økt Gulfstream-ordrene sine. Den siste ordren til en verdi av over én milliard er en del av selskapets ambisjon om å tilby Gulfstream over hele verden.

Gulfstream interiør

Som verdens største eier-operatør av G650ER tilbyr Qatar Executive en luksuriøs seng for de som ønsker å sove komfortabelt under flyturen, med bluetooth hodetelefoner og privat skjerm. Kabinen kan deles av for å gå passasjerene fullstendig privatliv.

Qatar Executive driver for tiden en flåte med 18 toppmoderne private jetfly. Flåten består i dag av seks Gulfstream G650ER, fire Guldstream G500, tre Bombardier Challenger 605, fire Global 5000 og én Global XRS.

Vi tar gjerne en prøvetur hvis muligheten skulle by seg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *