Kort tid: Star Alliance business class til Nord-Amerika fra 11 665!

Golden Gate Bridge, San Francisco, USA

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Med avreise fra Paris kan du fram til i morgen kveld gjøre et kupp på Star Alliance business class-billetter til Nord-Amerika. Det er mange reisemål og velge i til priser fra 11 665.

Planlegger du en tur til USA eller Canada det neste året og ikke har noe imot å ta en liten posisjonering? Da bør du vurdere å slå til nå. Akkurat nå kan du velge og vrake blant byer i Nord-Amerika for så lite som 11 665. Prisene gjelder fram til juli neste år, men siste frist for å bestille er i morgen kveld. Du må være borte natten mellom lørdag og søndag for å få de beste prisene.

Star Alliance Business Class til Nord-Amerika

Rutene flys med Air Canada, United, Lufthansa, Swiss og Austrian Airlines. Dersom du er fleksibel på reisedato kan det lønne seg å gjøre noen søk med Google Flights eller Momondo for å finne den beste kombinasjonen av pris og produkt.

Star Alliance business class til Nord-Amerika
Skjermdump fra momondo.no
New YorkFra kr. 11 665,-
BostonFra kr. 12 533,-
TorontoFra kr. 12 702,-
MontréalFra kr. 12 731,-
San FranciscoFra kr. 13 617,-
MiamiFra kr. 13 645,-
Los AngelesFra kr. 13 674,-
ChicagoFra kr. 15 427,-
Washington DCFra kr. 15 658,-
SeattleFra kr. 15 745,-
Kart fra gcmap.com

Bonuspoeng

De billigste business class-billettene gir ikke all verdens opptjening til SAS EuroBonus. Du får 100% av distansen du flyr, så klarer du å legge inn flere stopp på veien er det mer poeng å hente.

Business class-produktene

Alle selskapene har stort sett business class-seter som kan legges helt ned, men ikke nødvendigvis direkte tilgang til midtgang. Air Canadas produkt er kanskje en av de beste med en moderne business class-kabin med 1-2-1 layout i sine Boeing 777 og Boeing 787. Uniteds nyeste Polaris Business Class skal også være et godt produkt.

Takk til Steffen fra InsideFlyer.de som først publiserte dette tilbudet.

Foto: Free-Photos / Pixabay 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *