Qatar tilbake med 2-for-1 tilbud i Business Class!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Qatar er tilbake med tilbudet som gir deg 2 for 1 på reiser i deres Business Class!

Qatar Aiways har også tidligere kjørt lignende kampanjer og vi tør påstå at om man finner reiser til en del av prisene som listes under, er dette god valuta for reisepengene!

Du kan lese våre anmeldelser av produktet til Qatar på følgende linker:
Business Class 787 Dreamliner (Oslo – Doha)
Business Class 330
First Class

Reiseperioden denne gang spenner seg fra 1. desember 2014 til 26. mars 2015. Bestilling må skje raskt, for tilbudet har kun gyldighet i fire dager, til 28. november 2014! Qatar har ofte forlenget salgsperiodene tidligere, men vi tør ikke garantere at dette skjer også denne gangen.

Tilbudet inkluderer en rekke destinasjoner, herunder flere som er svært populære blant oss nordmenn. Vi kan trekke frem Bangkok, Tokyo og Cape Town, men tilbudet inkluderer i tillegg 17 andre destinasjoner i Asia og Midt-Østen. Om du velger riktig reiserute til Bangkok kan du i tillegg få oppleve Qatar’s splitter nye Airbus A380!

Bonusjakt?
Om du er på poengjakt kan vi nevne at man f.eks. vil kunne opptjene 560 Tier Points i British Airways Executive Club om du reiser til Bangkok. Det er en meget god deal, prisen tatt i betraktning (9770,- pr. person). 560 Tier Points er nesten nok til sølvkort hos BA (du må i tillegg ha minst 4 flighter med BA, samt 40 Tier Points ekstra).

 

qatar1

Viktigste vilkår
Det er viktig å bemerke at minimumsopphold er 4 dager og maksimumsopphold er 1 måned. Billettene må kjøpes minst 3 dager før avreise og man har ikke mulighet for å endre eller kansellere billetten på samme måte som en vanlig billett i businessklasse.

Les alt om vilkår og betingelser på Qatar Airways sine nettsider.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *