RCCL: store rabatter på Cruise denne helgen

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Ikke mer enn har vi her på InsideFlyer lagt ut en artikkel for å hjelpe deg hvis du planlegger å ta neste ferie på cruise, før det dukker opp et supert tilbud fra Royal Caribbean Cruiseline, RCCL, som vi bare må dele med dere.

220116 13 220116 12Dersom du bestiller cruise i Middelhavet med utreise fra Roma eller Venezia mellom april og oktober 2015 kan du oppnå hele 50% rabatt på cruiset. Dette tilbudet gjelder for person nr 1 og 2 i lugaren, og gjelder for skipene Vision of the Seas, Jewel of the Seas og Rhapsody of the Seas. Videre gjelder det for bookinger i lugarer som har vindu ut og bedre.

Du må bare huske at tilbudet kun gjelder frem til mandag 25. januar. Så bruk helgen godt til å lage ferieplaner.

Hadde du planer allikevel, kunne det kanskje tenkes at du med dette tilbudet heller kunne ta deg råd til en suite i stedet for vanlig lugar? Skal man først være på cruise i 7 – 10 dager kan det jo være greit å ha litt komfort og den ekstra servicen man som gjest på suite får hos RCCL.

Cruisene i Middelhavet har gjerne to alternativer. Enten en vestlig rute som inkluderer Italia, Frankrike, Spania og Balearene, eller en østlig rute som inkluderer Italia, Kroatia, Tyrkia og Hellas.

Du finner tilbudene på RCCL sine sider som du vil bli sendt videre til ved å klikke på denne linken.

Visste du at RCCL har sitt eget lojalitetsprogram? Det heter «Crown & Anchor Society», og det har vi allerede laget en guide til som du finner ved å klikke på denne linken.

En rask sjekk vi gjorde på et cruise med Rhapsody of the Seas ut av Venezia på et 11 dagers cruise med avgang 15. august, gir meget gode priser. Se selv nedenfor.

220116 15

220116 11

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *