SAS med billige Business Class-billetter til New York

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Kunne det friste med en liten svipptur til New York for litt juleshopping? Nå er muligheten her til å fly billig med SAS i Business Class til New York.

SAS la tidligere i høst ned deres rute mellom Stavanger og Houston. Denne ruten ble operert med en Boeing 737-800 innleid fra det sveitsiske selskapet Privat Air og som huset kun 44 seter. Alle i Business Class. Etter at denne ruten ble lagt ned, har SAS flyttet flyet til ruten København – New York, fortsatt med 44 Business Class seter. Dette gir SAS også en ettermiddagsavgang til New York fra København, hvor det lenge har vært en fast formiddagsavgang med en Airbus A330-300.

Fra 20. november til 11. desember kan du oppnå meget gode priser i Business Class med utreise fra København på torsdager, fredager og lørdager, og retur på mandager, lørdager og søndager, men kun på  ettermiddagsavgangen fra København, og kveldsavgangen på returen fra New York.

SK 901 har avgang fra København Kastrup kl 18:25 og lander på Newark flyplassen i New York samme kveld kl 21:35.
SK902 har avgang fra Newark kl 22:35 og lander i København neste dag kl 12:45.

Prisene hvis turen starter i København er 9 899 danske kroner. Nå er jo kronekursen særlig ufordelaktig, men av og til har vi nordmenn flaks. For starter du turen i Oslo koster det ikke noe ekstra om du tar hensyn til valutakursforskjellen. For der koster turen fra kr 13 180,- da inklusiv tilslutningsfly til og fra Oslo. Man finner lignende priser fra andre norske byer med direkte rute til København.

Når det så er snakk om juleshopping, kan det jo være greit å huske på at man kan ha med 2 stk bagasje når man flyr i Business Class. Dessuten får man jo godt med EuroBonus-poeng. Fra Oslo via København til denne prisen vil man oppnå hele 13 500 EuroBonus-poeng.

Så da er det vel på tide og sjekke kontoen og lage seg noen reiseplaner? God tur!

 

Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *