Stordalen dropper pølser og bacon

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Petter Stordalen har bestemt seg for å droppe både bacon og pølser på sin hotellkjede Comfort.

I følge hegnar.no så sier Petter Stordalen at Comfort-kjeden er et ungdommelig og nytenkende konsept som ønsker å tilpasse seg nye trender og forventninger til morgendagens kunder. Der tenker vi at gjestene vil sette stor pris på en sunn og god start på dagen med nye råvarer og nye løsninger, fortsetter han.

Den nye frokostmenyen er utviklet i samarbeid med Gunhild Stordalens EAT-initiativ, Bama, Tine, Prior og andre sies det videre.

Det er ønsket om at hotellgjestene skal føle at de har blitt styrt til å ta noen sunne og gode mat-valg som ligger bak det nye tiltaket. Det er videre viktig at maten både skal være sunn og velsmakende.

Tiltaket har allerede vært startet opp på noen av kjedens hoteller i Sverige, og der er det ikke alle som er like begeistret for tiltaket.

Her på InsideFlyer synes vi at folk selv må få lov til å velge hva man må spise når man bor på hotell. En hotellkjede som vil bestemme for deg hva du skal spise vil nok fort bli fravalgt av enkelte gjester. Har man som hotellkjede råd til det?

Diskusjonen er allerede godt i gang i vårt forum. Der er man relativt negative til dette. Så har du sterke eller svake meninger, så delta gjerne i diskusjonen. Du finner diskusjonen på denne linken.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *